Demi Moore: «Φοβάμαι πως δεν είμαι άξια ν΄αγαπηθώ»

«Κάτι δεν πάει καλά με μένα!»

Demi Moore: «Φοβάμαι πως δεν είμαι άξια ν΄αγαπηθώ»

Πρώτη ανάρτηση: 04/01/2012, 23:00

��ια άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Demi Moore στο Harper’s Bazaar.


Μετά την κατάρρευση του τρίτου γάμου της και τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcer που την απάτησε παραμονή της επετείου γάμου τους, η 48χρονη ηθοποιός βγήκε και μίλησε για το μεγαλύτερο της φόβο:

«Φοβάμαι πως δεν είμαι άξια ν΄αγαπηθώ» αποκάλυψε χωρίς δισταγμό η 48χρονη ηθοποιός, που τους τελευταίους μήνες έχει καταρρεύσει ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Όπως είπε, αυτό που την τρομάζει περισσότερο, είναι πως «στο τέλος της ζωής μου, θα συνειδητοποιήσω πως όχι μόνο δεν είμαι αξιαγάπητη, αλλά αντιθέτως, δεν είμαι καν άξια ν΄αγαπηθώ. Πιστεύω πως υπάρχει κάτι λάθος σε μένα από τα θεμέλια!»

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Demi μίλησε και για τα άγχη που έχει σχετικά με το σώμα και τα κιλά της, τα οποία έχασε απότομα και ξαφνικά μετά το χωρισμό της:
«Αν και είχα μάθει μέχρι σήμερα ν΄αποδέχομαι το σώμα μου όχι μόνο με τα κιλά του αλλά και με τις αλλαγές που του προκαλούν τα χρόνια που περνάνε, πλέον το βιώνω ως υπερβολικά αδύνατο. Τόσο αδύνατο, που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί πως θα ερχόταν κάποιος και θα μου έλεγε “είσαι πολύ αδύνατη και δεν δείχνεις όμορφη πια”».

Δεν λέει να συνέλθει η Moore αν κρίνουμε απ΄την τελευταία της συνέντευξη. Και πώς να συνέλθει; ο πρώην σύζυγος όχι μόνο την απάτησε, αλλά έχει πλέον προχωρήσει και στη ζωή του, με νέο amore ονόματι Lorene Scafaria, με την οποία αφού περιόδευσε στην Ευρώπη, έκανε και ένα πέρασμα από Ελλάδα!

Το χειρότερο; το νέο amore του Kutcher είναι ΙΔΙΑ η Demi Moore στα νιάτα της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top