Δικαιώθηκε η Shakira: Ο δικαστής απέρριψε την αγωγή που της έκανε ο πρώην της

Ο Antonio de La Rua ήθελε να βάλει χέρι στον τραπεζικό της λογαριασμό

Δικαιώθηκε η Shakira: Ο δικαστής απέρριψε την αγωγή που της έκανε ο πρώην της

Ήσυχη μπορεί να κοιμάται πλέον η Shakira, μιας και ο,τι και να κάνει ο πρώην της, φαίνεται πως δεν την αγγίζει.

article-2356266-1AA1D924000005DC-311_634x956.jpg
Ο Antonio de la Rua, μετά το χωρισμό τους το 2011 έπειτα από περίπου δέκα χρόνια σχέσης, έχει λυσσάξει να καταθέτει εναντίον της αγωγές.

Αφού λοιπόν της κατέθεσε αγωγή ζητώντας της 77 εκ. ευρώ επικαλούμενος μονομερή διάσπαση συμβολαίου, κατέθεσε μια άλλη αγωγή, στην οποία ζητούσε να έχει πρόσβαση σε έναν από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ο οποίος περιέχει μέσα 195.000 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση όμως η Shakira δικαιώθηκε, μιας και το δικαστήριο της Γενεύης, απέρριψε το αίτημα του Antonio de la Rua, με απόφαση που βγήκε στις 17 Ιουνίου.

sv.jpg
Ο δικαστής, τόνισε πως η Shakira είναι η μοναδική κάτοχος του εν λόγω λογαριασμού, και κανένας άλλος.

Σύμφωνα με το δικαστή, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, μπορεί να ισχυρίζεται πως τη βοηθούσε στην καριέρα της ως μάνατζερ άρα είναι συνδικαιούχος του λογαριασμού της, όμως δεν έχει κανένα στοιχείο ώστε ν΄αποδείξει πως ανάμεσα τους υπήρχε μια επαγγελματική συμφωνία ούτε κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει.

Και αυτή, δεν είναι η μόνη αγωγή που έχει καταθέσει ο Antonio de la Rua εναντίον της Shakira.

Από τότε που χώρισαν, οι αγωγές πέφτουν «βροχή» τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στο Los Angeles, με τον Antonio de la Rua (γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής, Fernando de la Rua), να επιμένει πως έχει δικαιώματα, μιας και συνέβαλλε στο να χτιστεί το brand name “Shakira”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top