Νίκος Βέρτης: «Η Χρυσή Αυγή, από τα 100 που θα πει, τα 10 μπορεί να είναι καλά!»

«Μου λείπει ένας “Λεωνίδας” να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι»

Νίκος Βέρτης: «Η Χρυσή Αυγή, από τα 100 που θα πει, τα 10 μπορεί να είναι καλά!»

​Μπορεί η μεγάλη αγάπη του Νίκου Βέρτη να είναι το τραγούδι, αλλά ζώντας μέσα στην ελληνική κοινωνία και βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην οικονομική κρίση, λέγοντας την άποψη του για το τι χρειάζεται ώστε τα πράγματα να καλυτερέψουν:

«Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας ¨Λεωνίδας¨ να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, αν βγει ένας ¨Λεωνίδας¨ με πυγμή και δυναμική, ώστε να μπορέσει να αλλάξει τη χώρα, να μην φοβηθεί το κατεστημένο και τη γραφειοκρατία και να πει εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχω.

Ένας πρέπει να χτυπήσει το χέρι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν γιατί αν υπάρχουν 10 πλευρές και κοιτούν το συμφέρον τους, πως θα βρεθεί χρυσή τομή;

Πρέπει να υπάρχει μόνο το ��υμφέρον της πατρίδας μας και να μοιραστεί το καλό σε όλους. Να μην υπάρχει χαμηλόμισθος με 400 ευρώ το μήνα, είναι αστείο αυτό».

Στη συνέχεια, εκφράζει και την άποψη του για το αυξημένο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής»:

«Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν με τα άκρα, ο κόσμος διψά για αποτελέσματα, εγώ ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος. Δένομαι με κάποιο πρόσωπο που θα με πείσει ότι είναι ικανός να κυβερνήσει, αυτός που έχει το σκεπτικό και λείπει από την πολιτική για να αλλάξει τη χώρα.

Ποτέ δεν πήρα θέση σε κόμματα και δεν συμφωνώ ή διαφωνώ με κανέναν. Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά, ο Συνασπισμός το ίδιο, ο καθένας έχει κάτι, εμένα δεν με αντιπροσωπεύει κανείς από όλους αυτούς στο σύνολο».

Μάλιστα, παρόλο που μεγάλωσε στην Ολλανδία όπου υπάρχει άλλη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, εκείνος δηλώνει πως τ΄απεχθάνεται και δεν τα έχει ακουμπήσει ποτέ:

«Είμαι κατά των ναρκωτικών και δεν τα θέλω στη ζωή μου. Είμαι επαναστάτης. Παλεύω στη δουλειά μου και θέλω οι συνεργάτες μου να απέχουν από αυτά. Έχει τύχει στην καριέρα μου να διώξω ανθρώπους που τα είχαν στη ζωή τους γιατί δεν ήταν νηφάλιοι τη στιγμή που κάναμε δουλειά.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, όταν δουλεύουμε όμως, θέλω το μυαλό του να είναι 100% εκεί. Ούτε αλκοόλ, ούτε οτιδήποτε άλλο και είμαι κατά των ναρκωτικών και της υπερβολής.

Ακόμα και για το αλκοόλ που πουλάμε στα μαγαζιά δεν μου αρέσει να τους βλέπω να μεθάνε, προτιμώ να πιεί ο άλλος 1-2 ποτά».

Και φυσικά, δεν κρύβει τη βαθιά πίστη που έχει στο Θεό:

«Έχω βαθιά πίστη μέσα μου για την ορθοδοξία και τον χριστιανισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ο καλύτερος χριστιανός. Ξέρω παιδιά που δεν πιστεύουν στο Θεό, αλλά είναι πιο κοντά Του και στον Χριστό. Οι πράξεις τους είναι καλύτερες από τις δικές μου.

Εκκλησία πηγαίνω στις γιορτές και 2, 3 φορές θα πάω και στον πνευματικό μου. Έχω βαθιά πίστη και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε επαφή με έναν πνευματικό».

Αν και αυτό το διάστημα ζει όπως λέει μόνος του, όταν βρει την κατάλληλη, και θα μας την παρουσιάσει, και σκοπεύει να κάνει και τέσσερα παιδιά μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top