Το Σάββατο η εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο Dancing with the Stars!

Ποιος ανέλαβε να την... ενισχύσει στην προετοιμασία της;

Το Σάββατο η εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο Dancing with the Stars!

Στην δωδεκάδα του ιταλικού Dancing with the Stars μπήκε η Ρία Αντωνίου. Εύκολο δεν το λες. Απαρατήρητο σίγουρα δεν το περνάς. Στην 12άδα του ιταλικού Dancing; Ναι, ναι, ναι!!!

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν το σέξι μοντέλο θα δείξει για πρώτη φορά τις ικανότητές της (και) στον χορό, διαγωνιζόμενη και συναγωνιζόμενη ηθοποιοί και αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο. Αντίπαλοι της θα είναι μεγάλα ονόματα του Ιταλικού ποδόσφαιρου. Ανάμεσα τους ο Κριστιάν Βιέρι , ο Μάρκο ντελ Βέκιο, ακόμη και ο παλιός σκόρερ Τζιάνι Ριβέρα. Αλλά και ο Ματίας, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Patty», θα μας δείξει κι αυτός το ταλέντο του στο χορό...

Ηδη η Ρία αρχίζει να λιώνει τα παπούτσια του χορού στις αίθουσες όπου παραδίδονται μαθήματα. Ο Ηλίας Λαδάς ταξιδέψε μέχρι την Ιταλία για να της κάνει ιδιαίτερα! Τι μας είπε; «Είχαμε πάει να προετοιμάσουμε λίγο καλυτέρα την Ρια Αντωνίου. Ο Ηλίας Πανταζοπουλος έχει αναλάβει εξολοκλήρου την Ρια. Μου είχε ζητήσει, επειδή έχει το live το Σάββατο, να την προετοιμάσουμε καλυτέρα. Και αυτό κάναμε!», είπε και πρόσθεσε: «Η Ρία είναι παρά πολύ καλή και αν και δεν έχει χορέψει ποτέ, είναι καλό υλικό για κάθε χορογράφο».

Η Ρία ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις με τις λίγες αλλά σωστές γνώσεις της στ��ν ιταλική γλώσσα. Αφού ήδη μίλησε στην ιταλική τηλεόραση, χωρίς ίχνος σημειώσεων ή συμβουλών.

Θα χορέψει σάλσα και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να εντυπωσιάσει τους πάντες. Το αποτέλεσμα θα το δούμε το Σάββατο το βράδυ στις εννέα…


Δείτε το σχετικό βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top