ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Οι τελευταίες στιγμές της κόρης του Pierce Brosnan, πριν φύγει από τη ζωή

Ποζάρει με τον αδερφό της, χαμογελαστή, στο τελευταίο στάδιο της αρρώστιας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Οι τελευταίες στιγμές της κόρης του Pierce Brosnan, πριν φύγει από τη ζωή

Συγκλονιστικές και άκρως συγκινητικές, είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την κόρη του Pierce Brosnan, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή, χτυπημένη στα 42 της, από καρκίνο των ωοθηκών.

sean1.jpg
Τα εν λόγω στιγμιότυπα, ανέβασε ο 29χρονος αδερφός της, Sean Brosnan, στο Facebook, φανερά συντετριμμένος.

sean4.jpg
Παρόλο που δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση, ή δεν έγραψε κάποιο μήνυμα ώστε ν΄αποχαιρετίσει την αδερφή του, ο νεαρός ηθοποιός και παραγωγός, επέλεξε να δημοσιεύσει τις συγκεκριμένες τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό, οι οποίες όπως θα δείτε, ισοδυναμούν με χίλια λόγια!

sean5.jpg
Τα δυο αδέρφια όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, χαμογελούν και παίζουν με το φακό, ενώ η Charlotte έχει ήδη χάσει ξυρίσει τα μαλλιά της εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβαλλόταν πριν φύγει από τη ζωή.

sean6.jpg

Ακόμα πιο τρυφερές, είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα δυο αδέρφια, να έχουν στη μέση τον 8χρονο γιο της Charlotte, Lucas, και να τον φιλάνε στο μάγουλο όλο αγάπη.

sean2.jpg

sean3.jpg
Τα δυο αδέρφια, ήταν πολύ κοντά, μιας και εκτός από την αγάπη, μοιράζονταν έναν κοινό πόνο, αφού και η μητέρα τους Cassandra (σύζυγος του Pierce Brosnan), έφυγε από τη ζωή στα 43 της, επίσης από καρκίνο των ωοθηκών.

sean9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top