Τι δώρο έκανε η Kim Kardashian στον Kanye West για την «Γιορτή του Πατέρα»;

Συγκινημένος ο ράπερ με το πρώτο του δώρο

Τι δώρο έκανε η Kim Kardashian στον Kanye West για την «Γιορτή του Πατέρα»;

Για πρώτη χρονιά, γιόρτασε ο Kanye West τη «Γιορτή του πατέρα» και όπως ήταν αναμενόμενο, το γυναικάκι του η Kim, που τόσο πολύ τον αγαπά, ξέχασε και το νεογέννητο και όλα βγήκε στους δρόμους να του πάρει δώρο.

Και τι δώρο έτσι; Δύο… «ποντίκια» για ηλεκτρονικό υπολογιστή με τις υπογραφές των ιδρυτών της Apple, Steve Jobs και Steve Wozniak.

kanye1.jpg

Ο περιχαρής μπαμπάς έβγαλε μάλιστα το δώρο του φωτογραφία και το ανέβασε στο Twitter, γράφοντας:

«Ένα από τα δώρα που μου έκανε το κορίτσι μου για τη Γιορτή του Πατέρα»!

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Kanye δεν είχε κρύψει ότι ο Steve Jobs είναι το πρότυπό του και πως θα ήθελε στο μέλλον να του μοιάσει.

Στο μεταξύ όλοι περιμένουν με αγωνία την πρώτη φωτογραφία της μικρής… North, με τις φήμες να οργιάζουν για το πώς η μαμά της θα επιλέξει να τη συστήσει στον κόσμο.

kanye2.jpg

Και μπορεί η γιαγιά Kris Jenner να λέει ότι δε θα αναφερθεί καθόλου στην εγγονή της στο νέο της talk show, όμως οι φήμες λένε ότι πιέζει την κόρη της για να βγάλει εκείνη πρώτη φωτογραφία της μικρής στην εκπομπή της.

Πάντως στα πόδια της μικρής North ρίχνουν εκατομμύρια τα περιοδικά, ειδικά το People που έχει προσφέρει δύο εκατομμύρια για την πρώτη της φωτογραφία.

Για να δούμε λοιπόν, πότε θα το γνωρίσουμε το… χρυσό αυτό μωρό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top