Ψιλοτάκουνα φορά στην κόρη της η Beyonce

Και μάλιστα όχι, ότι κι ότι, αλλά Tom Ford!

Ψιλοτάκουνα φορά στην κόρη της η Beyonce

Μπορεί πολλοί να έκραζαν την Katie Holmes που φορά στην μικρή Suri τακούνια, όμως το παράδειγμά της ακολουθεί από ότι φαίνεται και η Beyonce.

Ναι, ναι, μπορεί η Blue Ivy να μην έχει κλείσει ακόμα τα δύο, η μαμά της όμως φροντίζει να ξεκινήσει από κούνια την εκπαίδευσή της στο πώς θα περπατά πάνω σε ψιλοτάκουνα.

beyonce1.jpg

Πώς μας ήρθε τώρα αυτό θα μας ρωτήσετε. Καλέ η ίδια η Beyonce ανέβασε στην προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφία, στην οποία φορά παιδ��κά ψιλοτάκουνα, φούξια πέδιλα, δια χειρός Tom Ford.

Προφανώς και τα παπουτσάκια αυτά ήταν ειδική παραγγελία μόνο και μόνο για τα ποδαράκια της Blue Ivy, που πολύ αμφιβάλουμε αν θα καταφέρει να ισορροπήσει πάνω στα τακούνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Beyonce ανέβασε και μια φωτογραφία της μονάκριβής της με… πριγκιπικό στέμμα, κάνοντας σαφές ότι της συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα!

beypnce2.jpg
Αν όντως τα παπουτσάκια ανήκουν στην Blue Ivy, δεν θα είναι το μοναδικό κομμάτι στην παιδική της γκαρνταρόμπα με υπογραφή μεγάλου σχεδιαστή μόδας.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Jay Z είχε ανεβάσει στο blog του LifeandTimes.com, ένα μικροσκοπικό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών πασίγνωστης μάρκας.

Πάντως ο Tom Ford δεν έκανε μόνο στην Blue Ivy δώρο τα συγκεκριμένα ψιλοτάκουνα πέδιλα. Η πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, Julia Roitfield, αποκάλυψε ότι ο σχεδιαστής τα έστειλε και στην κόρη της σε μαύρο όμως χρώμα.

beyonce3.jpg
Λέτε να τα πάρει στο κρανίο η Beyonce με τον σχεδιαστή που δεν της έδωσε την… αποκλειστικότητα στο παπούτσι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top