O Johnny Depp μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με τη Vanessa Paradis

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που έπρεπε να πούμε την αλήθεια»

O Johnny Depp μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με τη Vanessa Paradis

Τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι και τόσο ο Johnny Depp, όσο και η Vanessa Paradis έχουν γιατρέψει τις πληγές τους, ο γνωστός ηθοποιός είπε να μιλήσει για τον χωρισμό τους που έσκασε σαν βόμβα στη διεθνή showbiz.

Όχι βέβαια ότι έδωσε και πολλές λεπτομέρειες, αλλά όσο να’ ναι δυο κουβεντούλες τις είπε.

depp1.jpg

Μιλώντας στην εκπο��πή του CBS «This Morning», ο Johnny Depp αναφέρθηκε στα παιδιά του και στο πώς πήραν εκείνα τον χωρισμό, μιας και βρίσκονται στην κρίσιμη φάση της εφηβείας.

«Όταν έχεις παιδιά δεν υπάρχει περιθώριο για ψέματα, παρά μόνο για την αλήθεια. Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι απλά ένα κακό παράδειγμά κατά τη γνώμη μου», είπε.

Ο ηθοποιός και η πρώην σύντροφός του λοιπόν αποφάσισαν να πουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στα παιδιά τους.

depp2.jpg

«Ήμασταν ειλικρινείς μαζί τους και εκείνα έδειξαν μεγάλη κατανόηση και το δέχθηκαν πολύ καλά. Ήμουν πάρα πολύ περήφανος για εκείνα, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισαν», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα και τη μεγάλη του ανησυχία για να μην κάνουν τα παιδιά του, αυτά που έκανε εκείνος όταν ήταν στην εφηβεία.

«Ως γονιός αντιμετωπίζεις πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις, ειδικά όταν τα παιδιά πλησιάζουν την εφηβεία, που είναι αρκετά τρομακτικές γιατί ακόμα έχεις τις αναμνήσεις για το τι έκανες εσύ στην ηλικία τους. Παρακαλώ τον Θεό να μην κάνουν τα παιδιά μου, αυτά που έκανα εγώ», είπε.

depp3.jpg
Πάντως ο Johnny έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και δηλώνει ερωτευμένος με την Amber Heard . Είναι τέτοιος ο έρωτας μάλιστα, που η Amber τον ακολούθησε μέχρι τη Μόσχα, όπου βρισκόταν για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Lone Ranger».

Εμ… αυτό θα πει έρωτας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top