Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Τί κάνει για το πρόσωπο και το σώμα της;

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Πολλές φορές, τα περιοδικά έχουν αναζητήσει τα μυστικά ομορφιάς της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία είναι και αδύνατη, ενώ έχει και πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Όμως, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι, όσο περίεργο και εάν ακούγεται, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη συνταγή βάσει της οποίας διατηρεί την καθαρότητα και την λάμψη του προσώπου της.

«Πραγματικά, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό ομορφιάς. Με έχει βάλει η αισθητικός μου να μπω σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, αυτό δηλαδή που κάνουν όλες οι γυναίκες με καθαρισμό, λοσιόν και πού και πού μία μάσκα προσώπου. Αυτό κάνω, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή», δήλωσε στο Πρωινό mou.

Η Ζέτα δεν έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια πλαστική επέμβαση μέχρι στιγμής. Όμως δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να το κάνει. Το πρόβλημά της είναι να το πει. «Είμαι υπέρ των πλαστικών. Δεν είμαι υπέρ του να το λες. Δεν χρειάζεται δηλαδή να επηρεάζονται όλοι, από μεγάλους μέχρι μικρά παιδιά και να πιστεύουν ότι πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή να κάνουν κάποια επέμβαση. Δεν είμαι καθόλου κατά, απλά είμαι κατά της υπερβολής. Το να θέλουμε να διορθώσουμε κάτι επάνω μας, είναι θεμιτό, αλλά το να θέλεις να δείχνεις 20, ενώ είσαι 60, είναι σίγουρα αδύνατον και δεν είναι και φυσιολογικό».

Οσον αφορά το σώμα της, σήμερα είναι 13 κιλά πιο αδύνατη απ’ό,τι όταν πρωταγωνιστούσε στο Παρά Πέντε. «Σήμερα, δεν κάνω πια κάποια δίαιτα, ούτε έχω κάνει πολλά πράγματα για το σώμα μου. Όμως, έκανα μια δίαιτα πριν από έναν χρόνο με πολύ αυστηρή διατροφή. Είχα ακούσει ότι εάν κάνεις διατροφή για έναν χρόνο, αλλάζει ο μεταβολισμός και μετά το σώμα παίρνει πολύ δύσκολα βάρος. Εχώ την ξεκίνησα με σκοπό να την κάνω για κανένα δίμηνο γιατί πίστευα ότι στους δύο μήνες θα βαρεθώ. Αλλά τελικά το κράτησα! Ημουν 68 κιλά και τώρα είμαι 55. Τα κιλά δεν φαινόντουσαν γιατί τα είχα πάρει παντού. Αλλά εννοείται ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ καλύτερα».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top