Τι απαντά ο Βέρτης στον σάλο που προκλήθηκε με τη συναυλία του στην Πάτρα

Καταγγελίες για το Λιμενικό και την προσαγωγή διοργανωτή show

​Άγρια κόντρα ξέσπασε στη λιμενική ζώνη για την συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Πάτρα που έγινε χθες βράδυ.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, προκλήθηκε σάλος με την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τον χώρο στάθμευσης φορτηγών απέναντι από το κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης Veso Mare για την συναυλία.

Μιλώντας στην κάμερα για τον συναυλιακό χώρο, ο Νίκος Βέρτης υποστήριξε πως «πολύς κόσμος με ρωτάει γιατί επιλέξαμε αυτό το μέρος. Ο λόγος είναι επειδή μια πολύ μεγάλη παραγωγή δεν μπορεί να στηθεί μέσα σε ένα γήπεδο γιατί τα φορτηγά θα το καταστρέψουν. Για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία χρειάζονται οχτώ φορτηγά και ένας γερανός. Πρέπει να γίνει σε μια μεγάλη αλάνα και ένα καλό προσβάσιμο σημείο. Αυτό εδώ μας υπέδειξαν και δεν θα κάνουμε και κάποια ζημιά. Προέχει η ασφάλεια του κόσμου».

Ο σύλλογος ήταν έξαλλος με την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τον συγκεκριμένο χώρο. Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως τηρήθηκαν όλα τα νόμιμα και δεν πρόκειται ο χώρος να μετατραπεί σε μπουζουξίδικο.

Στα λόγια του αντιδημάρχου απάντησε ο τραγουδιστής λέγοντας πως «θεωρώ απαράδεκτο για κάθε άνθρωπο και τον προκαλώ να έρθει να το πει σε μένα αυτό το πράγμα τη στιγμή που δεν έχει δει κάτι. Ποτέ δεν θα κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις κάνει και δεν το έχεις δει».

Την ίδια ώρα, αίσθηση δημιουργείται από τη συμπεριφορά ανδρών του λιμενικού, οι οποίοι ενώ δεν έκαναν τον παραμικρό έλεγχο στον χώρο για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη, έκαναν δυο φορές προσαγωγή του διοργανωτή του Patras show, Μάρκου Καπετανάκη.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο που παραθέτουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top