Χίλια ευρώ για ένα μπλουζάκι της Σοφίας Καρβέλα

Για καλό σκοπό πήγαν τα χρήματα

Χίλια ευρώ για ένα μπλουζάκι της Σοφίας Καρβέλα

Τα χνάρια της μητέρας της ακολουθεί η Σοφία Καρβέλα. Όχι η κόρη της Άννας Βίσση δεν σκέφτεται να κάνει στροφή στο τραγούδι, τώρα που είναι με την κοιλιά τούρλα, αλλά στηρίζει ενεργά το ίδρυμα "Σοφία για τα παιδιά", που βοηθά τα φτωχά και ταλαιπωρημένα παιδιά της Κένυας.

Σε τηλεοπτική εκπομπή λοιπόν που έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την στήριξη του ιδρύματος, η Σοφία Καρβέλα πρόσφερε ένα μπλουζάκι με την υπογραφή της για να δημοπρατηθεί μαζί με άλλα αντικείμενα.

Η εκπομπή «Ναι, μαζί μπορούμε» προβλήθηκε από το MEGA Κύπρου και σ’ αυτήν παρουσιάστηκε και ένα μεγάλο αφιέρωμα για το ίδρυμα, με την ίδια την Άννα Βίσση να παρεμβαίνει μέσω Skype.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής πραγματοποιήθηκε δημοπρασία με αντικείμενα που πρόσφεραν πολλά διάσημα πρόσωπα της Κύπρου, ανάμεσά τους κι ένα λευκό t – shirt με πολλά σκισίματα, «Skar», της εταιρείας δηλαδή της Σοφίας Καρβέλα.

mazimporoume_mplouzaki.jpg

Μάλιστα τηλεθεάτρια έδωσε 1.000 ευρώ παρακαλώ για να αποκτήσει το συγκεκριμένο μπλουζάκι, ενώ η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τη χαρά της για τη μεγάλη συμμ��τοχή του κόσμου στην προσπάθεια στήριξης του ιδρύματος.

Η Άννα έχει προγραμματίσει ακόμα ένα τουρνουά τένις στο οποίο θα συμμετάσχει η ίδια, ο Μάρκος Παγδατής και άλλοι διάσημοι συμπατριώτες της, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να κάνει τα πάντα για να στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top