Έγκυος η Charlotte Casiraghi; Βουίζει το Μονακό για τον ερχομό του πελαργού

Η εμφάνισή της στους ιππικούς αγώνες με φαρδύ φόρεμα και φουσκωμένα μαγουλάκια

Έγκυος η Charlotte Casiraghi; Βουίζει το Μονακό για τον ερχομό του πελαργού

Κοινό μυστικό στο πριγκιπάτο του Μονακό είναι ότι η γοητευτική πριγκίπισσα Charlotte περιμένει το πρώτο της παιδί από τη σχέση της με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της ηθοποιό, Γκαντ Ελμαλέχ.

charlotte1.jpg

Το παλάτι δεν ανακοινώνει τίποτα επισήμως, όμως δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο είναι full στα υπονοούμενα για γεννητούρια στο παλάτι χωρίς όμως να αναφέρουν τίποτα συγκεκριμένο από το φόβο μην αρχίσουν και πέφτουν οι μηνύσεις η μία μετά την άλλη.

charlotte2.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν η Charlotte ακύρωσε τη συμμετοχή της στους ιππικούς αγώνες του Λονδίνου στις αρχές Ιουνίου, ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εμφανίστηκε στους ιππικούς αγώνες του Μόντε Κάρλο μόνο ως οικοδέσποινα, στο πλευρό του θείου της Αλβέρτου, με την επίσημη δικαιολογία να αναφέρει ότι η πριγκίπισσα αισθανόταν έντονους πόνους από τους απανωτούς τραυματισμούς.

charlotte3.jpg
Κάτι όμως το φαρδύ φορεματάκι που φόρεσε μέσα από το οποίο διακρινόταν μια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας, κάτι τα φουσκωμένα μαγουλάκια, έκαναν όλους να πιστεύουν ότι η Charlotte και ο καλός της, σύντομα θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

charlotte4.jpg

Από τις 23 Μαρτίου, η κόρη της Καρολίνας του Μονακό και ο Γκαντ Ελμαλέχ επισημοποίησαν τη σχέση τους με την κοινή τους εμφάνιση στο Χορό των Ρόδων, ενώ από τότε η Charlotte φοράει ένα δαχτυλίδι με καρδούλες και πολύτιμους λίθους.

charlotte5.jpg

Πάντως η πριγκίπισσα δεν θα μπορεί να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για πολύ ακόμα, οπότε υπομονή μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση.

charlotte6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top