ΧΑΜΟΣ με Lopez:Τραγούδησε «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλια του δικτάτορα του Τουρκμενιστάν

Ξέσπασε σάλος και βγήκε να ζητήσει «συγγνώμη»-(VIDEO)

ΧΑΜΟΣ με Lopez:Τραγούδησε «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλια του δικτάτορα του Τουρκμενιστάν

Σάλος ξέσπασε μετά από συναυλία που έδωσε η Jennifer Lopez στο Τουρκμενιστάν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

λοπεζ.jpg
Η 43χρονη star, προκάλεσε την οργή πολλών, καθώς κατά τη διάρκεια του show της, άλλαξε ρούχα και εμφανίστηκε με την παραδοσιακή στολή του Τουρκμενιστάν, ώστε να τραγουδήσει «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλια του προέδρου του, Gurbanguly Berdimuhamedow, ο οποίος ήταν παρών στη βραδιά.

happy birthday.jpg
O πρόεδρος του Τουρκμενιστάν, θεωρείται από τις οργανώσεις ανθρωπίν��ν δικαιωμάτων, ως ένας από τους πιο σκληρούς δικτάτορες, με το καθεστώς του να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο καταπιεστικά και βάναυσα, αφού η κυβέρνηση του Gurbanguly Berdimuhamedow φημίζεται για τις αυθαίρετες συλλήψεις και βασανισμούς πολιτικών κρατουμένων.

President.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Jennifer Lopez έδωσε μια εντυπωσιακή συναυλία για τα 56α γενέθλια του προέδρου του Τουρκεμενιστάν, η οποία ωστόσο της βγήκε ξινή με το που ενημερώθηκε το «ποιόν» του Gurbanguly Berdimuhamedow.

Έτσι, μετά το τέλος της συναυλίας, με δήλωση που έκανε, ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως ποτέ δεν θα είχε δεχτεί να κάνει την συναυλία και να τραγουδήσει προς τιμήν των γενεθλίων του Προέδρου, αν γνώριζε πως πρόκειται για δικτάτορα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top