Με θαλαμηγό και σε αρχοντικό η Madonna στην Ιθάκη

Μάθε τις λεπτομέρειες για τις διακοπές της στην χώρα μας

Μετά από 10 χρόνια και οικογενειακώς επιστρέφει για διακοπές στην Ιθάκη η Madonna, που έχει ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες της ολιγοήμερης παραμονής της στη χώρα μας!

Η «βασίλισσα της ποπ» και τα παιδιά της θα καταφτάσουν στο όμορφο νησί του Ιονίου με θαλαμηγό και θα πάνε απευθείας στην παραλία του Σχίνου και όχι στο λιμάνι, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία τους.

Φυσικά, δεν θα λείπουν οι άνδρες ασφαλείας, ενώ η Madge θα διαμένει στο μέρος το οποίο επέλεξε πριν από δέκα χρόνια: το εξοχικό του αείμνηστου εφοπλιστή Κωνσταντίνου Γράτσου, στην περιοχή Βαθύ!

Το παλιό αρχοντικό που θα φιλοξενήσει την σταρ και την οικογένειά της έχει έκταση 250 τετραγωνικά μέτρα. Αν και ανήκει στις κόρες του εφοπλιστή, έχει ενοικιαστεί για διακοπές από πολλούς celebrities.

Στον αύλειο χώρο του αρχοντικού -που είναι «πνιγμένο στα πεύκα» και διαθέτει ιδιωτικό κολπίσκο με παραλία από βότσαλο- βρίσκονται τα μαγειρεία, καθώς και τα σπιτάκια του κηπουρού, τ��υ φύλακα και του υπόλοιπου προσωπικού, που διαμένει εκεί μόνιμα και εξυπηρετεί τις ανάγκες των ενοικιαστών.

Η Madonna έχει γοητευτεί από την πατρίδα του Οδυσσέα και, μάλιστα, προ ετών φέρεται να είχε ζητήσει από συνεργάτες της να βρουν χώρο στον όρμο του Αγίου Ανδρέα για να φτιάξει το «καταφύγιό» της. Τότε δεν είχε βρει κάποια καλή περίπτωση, οπότε η απόκτηση γης παραμένει στα ενδιαφέροντά της και πληροφορίες λένε πως έχει ήδη ζητήσει να δει τα εναπομείναντα «φιλέτα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top