Σε... DVD τα οπίσθια της Pippa Middleton!

«Χρυσές» δουλειές θα κάνει η δασκάλα της

Σε... DVD τα οπίσθια της Pippa Middleton!

Οι άντρες τα θαύμασαν, οι γυναίκες τα ζήλεψαν... Ο λόγος για τα οπίσθια της Pippa Middleton, που πλέον θα αποκτήσουν δικό τους DVD!


Η πίσω όψη της αδερφής της Kate - Catherine έγινε talk of the town την ημέρα του πριγκιπικού γάμου, στις 29 του περασμένου Απρίλη και συνεχίζει να προκαλεί τον θαυμασμό...

Όπως η ίδια η Pippaέχει αποκαλύψει, το μυστικό των οπισθίων της κρύβεται στο... πιλάτες, που κάνει μία φορά την εβδομάδα στο στούντιο της Margot Campbell, στην συνοικία «Parson’s Green» του Λονδίνου.


Υπό τον τίτλο «The Perfect Pilates Bum», η Campbell παρουσιάζει σε DVD τις ασκήσεις που κάνει η 27χρονη αδερφή της δούκισσας και υπόσχεται στητούς γλουτούς που «κόβουν την ανάσα»! Όχι που θα άφηνε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη...


«Το πιλάτες αποδείχτηκε η πιο γλυκιά και ευχάριστη απόδραση από το φορτωμένο καθημερινό μου πρόγραμμα εδώ στο Λονδίνο... Ακόμα κι αν είναι 7 το πρωί ή 7 το βράδυ, πάντα τελειώνω το μάθημα πιο χαλαρή και αναζωογονημένη. Τους τελευταίους μήνες έχω διαπιστώσει τεράστια αλλαγή στην δύναμη του κορμού μου και στον τρόπο που στέκομαι και δεν θα μπορούσα να προτείνω κάποια άλλη γυμνάστρια εκτός από της Margot», γράφει στην ιστοσελίδα της γυμνάστριας η Pippa.


Δείτε πλάνα από τα πλέον πολυσυζητημένα οπίσθια του πλανήτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top