Οι stars που οι καμπύλες τους κολάζουν και άγιο!

Είναι ζουμερές και το αντικείμενο του πόθου για πολλούς άνδρες

Οι stars που οι καμπύλες τους κολάζουν και άγιο!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ποιος είπε ότι οι άνδρες προτιμούν τις κοκκαλιάρες; Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι οι… ζουμερές γυναίκες με τις θελκτικές καμπύλες είναι πολύ πιο ποθητές στους άνδρες.

Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις stars του Hollywood που τα έχουν τα πιασιματάκια τους και οι άνδρες με το που τις βλέπουν ζαλίζονται.

Πρώτη και καλύτερ�� η Beyonce. Η γυναίκα έχει κάνει για σήμα κατατεθέν της καμπύλες της, φροντίζει να τις τονίζει με κορσέδες και καυτά σορτσάκια και θεωρείται μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood.

beyonce2.jpg

Αν δεν σας φτάνει η Beyonce, σας έχω και την Jennifer Lopez. Ο ποπός της έχει μείνει στην ιστορία και η ίδια φροντίζει να τονίζει πάντα τα δυνατά της σημεία.

lopez.jpg

Και η Kristina Hendricks έχει κλέψει τις καρδιές πολλών ανδρών. Το πλούσιο μπούστο της το τονίζει σε κάθε της εμφάνιση και κάνει τους άνδρες να παραληρούν.

hendricks.jpg

Ξακουστή για τις καμπύλες της και η Sofia Vergara. Λατίνα στην καταγωγή, έχει ένα κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Μάλιστα οι καμπύλες της, της έχουν δημιουργήσει συχνά πρόβλημα με τα ρούχα, που τελευταία στιγμή… σκίζονται στα επίμαχα σημεία!

vergara.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top