Dancing on ice: Μετά τα σεξουαλικά υπονοούμενα, βγήκε η...Φωτεινή Δάρρα

Πολιτισμικό σοκ στο έβδομο live του σόου χορού

Dancing on ice: Μετά τα σεξουαλικά υπονοούμενα, βγήκε η...Φωτεινή Δάρρα

Πρώτη ανάρτηση: 19/12/2011, 00:40

Φουλ στα… σεξουαλικά υπονοούμενα ήταν το έβδομο live του Dancing on ice, που ξεκίνησε με τον Αλεξέϊ (σύντροφο Μαριάννας Καλλέργη) ντυμένο… νύφη και συνεχίστηκε με την Ιωάννα Πηλιχού και τον παρτενέρ της να τρίβονται στα σπά για να χαλαρώσουν, αλλά και τον Μυθριδάτη να αποφεύγει να απαντήσει τί μπορεί να κάνει και τι όχι με το… χέρι του, μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι, κατά την διάρκεια του οποίου το έσπασε. Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ήλθε το δεύτερο, το πιο… ποιοτικό: Στο οποίο είδαμε την Φωτεινή Δάρρα να παρουσιάζει το σόου που επιμελείται αυτό το διάστημα στο Badminton. Αυτό δηλαδή δεν ήταν Dancing. Πολιτισμικό σοκ ήταν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού μύησε τον Αλεξέϊ στον κόσμο της νυχτερινής Αθήνας και τον πήρε μαζί της στο κέντρο όπου τραγουδά, πρότεινε να xoρέψουν, αντιστρέφοντας τους ρόλους τους κι εκείνος το δέχτηκε: Ντύθηκε νύφη με κατάλευκα τούλια, κορμάκι και καλσόν και άφησε εκείνη στον ρόλο του άνδρα. Όταν οι δυο τους ολοκλήρωσαν το νούμερό τους, η Πηνελόπη ρώτησε τον Αλεξέϊ: «Do you like what you’re wearing, honey;»

Honey; Τί honey, ποιος honey; Εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί, η μέλλουσα σύζυγος είναι ανάμεσα στο κοινό και η παρτενέρ του τον αποκαλεί… honey; Ορίστε. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει στο Dancing on ice κι εμείς δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.

Λίγη ώρα μετά, το εισαγωγικό βιντεάκι που προβάλλεται πριν από την εμφάνιση κάθε ζευγαριού, είχε καταγράψει την Ιωάννα Πηλιχού να κάνει μασάζ και να τρίβει τον Ανρί σε σπά, όπου οι δυο τους βρέθηκαν για να χαλαρώσουν… «Θεώρησα ότι είχαμε περάσει πολύ δύσκολη εβδομάδα και το αξίζαμε», δήλωσε η παίκτρια.

Από τις υπόλοιπες στιγμές του σόου ξεχώρισαν τα γνωστά παράπονα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που για μια ακόμη φορά ήταν δυσαρεστημένος με την βαθμολογία του, το moican look του Κώστα Φραγκολιά, αλλά και τα σαρδάμ της Τζένης Μπαλατσινού: «Να βάλεις παγοπέδιλα και στα πόδια», είπε στον Κώστα Φραγκολιά, εννοώντας φυσικά στα χέρια, ενώ λίγη ώρα πριν είχε μιλήσει για το επεισόδιο του Black Out στο οποίο οι παίκτες «έκλεψαν τις… παραστάσεις».

«Είμαστε έξι ζευγάρια, στο τέλος μας βλέπω να γινόμαστε τέσσερις και να παίζουμε μπιρίμπα», κατέληξε η παρουσιάστρια, που μπορεί να... αφέθηκε λίγο παραπάνω, ωστόσο ήταν για μια ακόμη φορά υπέρ-λαμπρη μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα του Μιχάλη Ασλάνη.


Λίγο πριν από την λήξη του διαγωνιστικού μέρους του σόου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον αδελφό της Ελενας Παπαρίζου, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του και το ένα από τα δύο του παιδιά, στο κοινό που παρακολουθούσε το σόου από το στούντιο. Ηταν η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας της τραγουδίστριας εμφανίζεται μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Καλεσμένος στο χθεσινό Dancing, ο Μυθριδάτης. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, μέχρι την τελευταία πριν φύγει, δεν σταμάτησε τα σεξουαλικά υπονοούμενα ως προς την χρησιμότητα του… χεριού του και το πόσο άβολα ένιωθε όταν το έσπασε, ενώ ακούγοντας τα σχόλια των κριτών ανέφερε με νόημα: «Μισό λεπτό να πιάσω την παρτενέρ μου. Δεν χουφτώνω, απλά για να με βοηθήσει να σταθώ την πιάνω…»

Και μετά από τα χουφτώματα, τα τριψίματα και τα σεξουαλικού τύπου σχόλια, είδαμε την Φωτεινή Δάρρα, που ομολογουμένως έδωσε έναν πιο… intellectuel τόνο στην βραδιά. Ευτυχώς που έγινε κι αυτό για να έλθουμε στα ίσια μας και να δούμε και λίγο τέχνη…Νά'στε καλά βρε παιδιά...


Δείτε τις κυριότερες στιγμές του DOI.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top