Ο Έλληνας που συνεργάζεται με τον Jean Paul Gaultier

Τάση της μόδας τα ανορεκτικά μοντέλα;

​Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει ο σάλος που έχει προκληθεί μετά την είδηση ότι υπεύθυνοι μεγάλου πρακτορείου μοντέλων στη Στοκχόλμη αναζητούσαν κοπέλες έξω από κέντρο θεραπείας για άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία.

Η επικίνδυνη τάση για ανορεκτικά μοντέλα δεν είναι εντελώς άγνωστη για εκείνους που περπατούν στις πασαρέλες του εξωτερικού.

Ο Έλληνας Πάνος Γιαννέας που έχει δουλέψει σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης δίνει ανατριχιαστικές πληροφορίες για αυτό το θέμα.

«Υπάρχει η τάση έξω να είναι πολύ αδύνατες οι γυναίκες. Για αυτό επιλέγουν κοπέλες ηλικίας 16-18 ετών γιατί μετά παχαίνουν» αποκάλυψε.

Τα διατροφικά προβλήματα και οι επικίνδυνες μέθοδοι απώλειας βάρους είναι καθημερινό φαινόμενο για κάποια μοντέλα. «Ο κίνδυνος που ελλοχεύει για μερικούς είναι μήπως πέσουν στην παγίδα να αδυνατίσουν πολύ» είπε το μοντέλο.

Για τη συνεργασία του με τον Jean Paul Gaultier είπε πως «ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Συμπαθεί πολύ τους Έλληνες. Είναι ευδιάθετος, άνετος και χαρούμενος. Με έχει επιλέξει μεταξύ λίγων ατόμων για μια επίδειξη».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top