Γενέθλια έχει σήμερα ο Βrad Pitt!-Τα πόσα κλείνει;

Δείτε πού και με ποιους θα τα γιορτάσει!

Γενέθλια έχει σήμερα ο Βrad Pitt!-Τα πόσα κλείνει;
Κορίτσια… μεγάλωσε και ο Brad Pitt! Ο σέξι γόης του Hollywood, κλείνει σήμερα τα 47 και μπαίνει στα 48!Κοντεύει να πενηνταρίσει ο διάσημος ηθοποιός, που όσο μεγαλώνει, όλο και ομορφαίνει.

Ο Pitt, ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963, και αποτελεί έναν από τους ωραιότερους και ταλαντούχους ηθοποιούς που διαθέτει σήμερα το Hollywood.

Τώρα αν αναρωτιέστε πως ακριβώς θα γιορτάσει τα γενέθλια του σήμερα, η απάντηση είναι εύκολη! Πατέρας έξι παιδιών, ο εορτασμός θα είναι άκρως οικογενειακός, παρέα με την Angelina Jolie και τα αγγελούδια τους.
Τώρα αν η 36χρονη ηθοποιός του επιφυλάσσει καμία προσωπική έκπληξη, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αν το μάθουμε πάντως, θα σας ενημερώσουμε.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Las Vegas. «What happens in Vegas stays in Vegas» (δηλ. "ο,τι συμβαίνει στο Vegas, μένει στο Vegas") λένε όσοι έχουν επισκεφτεί την πόλη, και δεν έχουν άδικο, μιας και ενδείκνυται για πολλές τρέλες.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουν οργανώσει κάτι δικό τους, μιας και η Angelina το έχει δηλώσει: «κρατάω ακόμα την άγρια πλευρά μου, αλλά μόνο για τον Brad».

Προς το παρόν πάντως, -παρέα με τα παιδιά τους-, επισκέφτηκαν το καζίνο του Las Vegas, ενώ τα πήγαν να δουν από κοντά, και την παράσταση του Cirque du Soleil, «Michael Jackson:The Immortal World Tour».

Άντε… πολύχρονος Brad! Να σε χαίρεται η Angelina!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top