Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον ��οδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν φοβάμαι το γάμο!»

Για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μίλησε πρώτη φορά, η Αγγελική Ηλιάδη.

iliadi1.jpg

Η τραγουδίστρια, παραδέχτηκε πως με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή είναι μαζί:

«Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε, από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη. Δε έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω, και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος!»

iliadi2.jpg

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους; Λέει πως δεν παίζει ρόλο:

«Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία, με μυαλό 15χρονου».

Μάλιστα, δεν αποκλείει μελλοντικά να ξαναχτυπήσει tattoo για ένα σύντροφο της, όπως είχε κάνει και με τον Κώστα Μηλιωτάκη:

«Αν πιστεύω πως σημαίνει πάρα πολλά για μένα, ναι θα το ξανακάνω!»

iliadi3.jpg

Παράλληλα, παραδέχεται πως στη ζωή της έχει δεχτεί τρεις προτάσεις γάμου:

«Τη μια ήμουν 20 χρονών, τις επόμενες δυο φορές, μια με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και μια με τον Κώστα Μηλιωτάκη, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν προχώρησε. Δεν φοβάμαι το γάμο, ούτε και τον φοβήθηκα ποτέ, γιατί η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που ήθελα από μικρή».

Ηλιαδη.jpg

Όσο για τους χωρισμούς; Δεν την τρομάζουν πια:

«Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου, τι να φοβηθώ; Οι σχέσεις είναι σχέσεις. Και θα κλάψεις, και θα πονέσεις και θα χτυπηθείς, αλλά όλα περνάνε».

Τέλος, δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της για τα κατά καιρούς σχόλια που έχει κάνει ο Γιώργος Λιάγκας τόσο για τη σχέση της, όσο και για το τρα��ούδι της που ήταν υποψήφιο για Eurovision:

Για τα σχόλια του Λιάγκα για τον Γκέντσογλου η Ηλιάδη είπε πως ήταν «άκυρος ο χαρακτηρισμός του Γιώργου», ενώ για τα σχόλια του για το τραγούδι, είπε:

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ! Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί συγχύστηκε τόσο πολύ. Σοκαρίστηκα όταν τον είδα να μιλά με τέτοια λόγια και θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικος μαζί μου».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top