O David Beckham σηκώνει ΟΛΑ τα οικογενειακά βάρη και η Victoria... κάθεται

Πολύ δίκαιο και πολύ τιμητικό...

O David Beckham σηκώνει ΟΛΑ τα οικογενειακά βάρη και η Victoria... κάθεται

Tώρα πείτε μας: Εμείς φταίμε; Βλέπεις τον David Beckham με αυτό το look, με αυτό το τόσο εκκεντρικό ντύσιμο, με το τζιν, το πουκαμισάκι, το πουλοβεράκι, τα σοφιστικέ γυαλιά και τα sneakers στο αεροδρόμιο του Los Angeles.


Και αντί αυτή η εικόνα να συνοδευτεί από μια χαλαρή πόζα και μια φωτό του στιλ «κοιτάξτε το στιλ μου», βλέπεις από δίπλα σύσσωμη την οικογένεια των Beckhams, τα τέσσερα παιδιά και λίγα μέτρα παραπέρα την μάνα (όχι κουράγιο) Victoria να περπατά πάνω στο 12ποντο Louboutin, προσέχοντας μην τυχόν της χαλάσει το φόρεμα, το μαλλί ή το μακιγιάζ.


Από την άλλη, ο David, αντί να δίνει οδηγίες μάλλον εκτελεί στο σπίτι, αφού ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον άσο των γηπέδων να κρατά αγκαλιά την κόρη του Harper Seven, να προσέχει σαν κόρες οφθαλμού τα άλλα τρία του παιδιά, τους γιους του Brooklyn, Romeo και Cruz και γενικώς να είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Η οικογένεια απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, απ’όπου αναχώρησε για το Λονδίνο, όπου θα περάσει τις ημέρες των γιορτών.


Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν τις φωτογραφίες αναφέρουν ότι όλη η οικογένεια αποτελεί την επιτομή του στιλ, πράγμα στο οποίο έχει συμβάλλει αποφασιστικά η μαμά φυσικά.


Ναι, δεν λέμε, μια χαρά ήταν ντυμένοι όλοι. Αλλά τόσα οικογενειακά βάρη για τον David πια; Δεν άπλωσε, σου λέει, το χέρι της, ούτε βαλίτσα να πιάσει. Ούτε ένα παιδί να το περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου…


Αφού δεν χαμογελάει που δεν χαμογελάει ποτέ αυτή η Victoria, ας κάνει και κάτι… μα τίποτα πια; Α,όχι κάνει: Τηλεφωνεί στην Hermes και την Bulgari για να μπει στις λίστες αναμονής και να παραλάβει πρώτη τις νέες τσάντες της επόμενης σεζόν. Λίγο το έχετε αυτό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top