Δείτε: ΟΛΕΣ οι απονομές των βραβείων MAD!

Ποιοί κρέμασαν στο στήθος την κιθαρίτσα του καλύτερου;

Δείτε: ΟΛΕΣ οι απονομές των βραβείων MAD!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου



Η Έλενα Παπαρίζου με τρία βραβεία και οι Σάκης Ρουβάς και Αντώνης Ρέμος με δύο βραβεία, ήταν οι μεγάλοι νικητές της 10ης απονομής των MAD VMA! Το star.gr ήταν εκεί και σου παρουσιά��ει όλες τις απονομές!

Η Demy άνοιξε τον «χορό» των απονομών, κατακτώντας το βραβείο ποπ μουσικής, ενώ ακολούθησαν ο Παντελής Παντελίδης που βραβεύτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που πήρε την κιθαρίτσα του για το τραγούδι της χρονιάς, το «Ποτέ Ξανά».

Έλενα Παπαρίζου, Courtney, Playmen και RiskyKidd πήραν το βραβείο για το καλύτερο dance κομμάτι («All The Time»), καθώς και εκείνο για το καλύτερο ντουέτο, ενώ η Έλενα ανακηρύχθηκε γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς!

Άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς χρίστηκε ο Αντώνης Ρέμος, που πήρε και το βραβείο του λαϊκού τραγουδιού για την επιτυχία του «Τα Σάββατα», το οποίο και γιόρτασε φιλώντας στο στόμα την Υβόννη Μπόσνιακ!

Με δύο βραβεία έφυγε από το στάδιο και ο Σάκης Ρουβάς, βάζοντας στη συλλογή του εκείνα για το video clip της χρονιάς και του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη.

Καλύτερο ποπ – ροκ κομμάτι ανακηρύχθηκε το «Ώρα Μηδέν» του Γιώργου Σαμπάνη, το βραβείο καλύτερου urban clip πήρε ο Stan και το αφιέρωσε στη μαμά του, ενώ οι Vegas βραβεύτηκαν από το MAD Κύπρου και οι Melisses πήραν την κιθάρα του καλύτερου συγκροτήματος.

Τέλος, το βραβείο fashion icon σε video clip κέρδισε το κομμάτι «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις» της Ελένης Φουρέιρα.

Δες στο βίντεο όλες τις απονομές των φετινών MAD VMA!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top