Mad Video Music Awards 2013: Οι νικητές και οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών on stage

Φιλί στο στόμα on camera έδωσε ο Ρέμος στην Υβόννη

Mad Video Music Awards 2013: Οι νικητές και οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών on stage

Πρώτη Δημοσίευση: 25/06/13, 22:00

Vassy και Mark Angelo έδωσαν το σύνθημα της έναρξης των Mad Video Music Awards 2013. Στη σκηνή ανέβηκε και ο Stan, ο οποίος έβγαλε το κοστούμι και εμφανίστηκε με τη φόρμα.

Το κλειστό γήπεδο Tae-Kwon-Do σειόταν από τον χορό και τις φωνές του κόσμου. Το πρώτο βραβείο, της ποπ μουσικής κέρδισε η Demy!

demy.jpg
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την απονομή και ζήτησε από το κοινό να την χειροκροτήσει, καθώς όπως είπε «πέρασε δύσκολη περίοδο με την εξεταστική της στη νομική».

stadio.jpg

stadio gemato.jpg

Το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη κέρδισε ο Παντελής Παντελίδης.

pantelhs.jpg
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε απλά ντυμένος στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς «Ποτέ ξανά».

«Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στους συνεργάτες μου» είπε ο τραγουδιστής και μεταξύ άλλων ευχα��ίστησε και τη Ναταλία Γερμανού που έγραψε τους στίχους.

arguros.jpg
Το βραβείο για το Dance κομμάτι κέρδισαν οι Playmen με την Έλενα Παπαρίζου.
paaprizou.jpg
Το Video clip λαϊκoύ κομματιού κέρδισαν «Τα Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου.

Δεν πρόλαβε να παραλάβει το βραβείο στα χέρια του ο Αντώνης Ρέμος και φίλισε στο στόμα την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ που ήταν εκεί για να τον χειροκροτήσει.

remos.jpg
Το βραβείο για το καλύτερο ποπ - ροκ τραγούδι κέρδισε το «Ώρα μηδέν» του Γιώργου Σαμπάνη. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε μέσω βίντεο τον κόσμο, καθώς απουσίαζε από το event.

Το πρώτο του βραβείο Mad Video Music Awards κέρδισε ο Stan για το video clip urban! Το κοινό τον αποθέωσε και εκείνος άρχισε να φωνάζει από χαρά : «Δεν το πιστεύω!!! Θέλω να ευχαριστήσω ένα σωρό κόσμο!!! Μάνα δεν ξέρω που είσαι κάπου εκεί στο βάθος.. Σ’ αγαπώ πολύ»!!

stan.jpg
Το βραβείο γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου.
elenara.jpg
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καίτη Γαρμπή με τους Rec. Τραγούδησαν ένα ποτ πουρί δικών της κομματιών.

kaiti garmpi.jpg
Το βραβείο ντουέτο-συνεργασία κέρδισαν οι Playmen με την Έλενα Παπαρίζου και την απονομή έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος το πήραν οι Μέλισσες.

melisses.jpg
Το βραβείο Mad Cyprus κέρδισαν οι Vegas , οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στις Μέλισσες για το βραβείο που πήραν νωρίτερα..

vegas.jpg
Τα "αίματα άναψαν" με το χορευτικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη. Μέχρι και πάνω σε ελέφαντα ανέβηκαν...

thees.jpg

ntoerata.jpg
sunatsaki.jpg
Το βραβείο Fashion icon σε video clip κέρδισε το κομμάτι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» με την Ελένη Φουρέιρα.

eleni foureira.jpg
Το κοινό ξετρελάθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Τα Mad Awards του ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο και εκείνος μάγεψε τον κόσμο με το τραγούδι του. Για ακόμα μια φορά μια θαυμάστρια έτρεξε στην αγκαλιά του και δεν τον άφηνε.
rouvas.jpg
thaumastyria.jpg
Το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος και ήταν το δεύτερο της βραδιάς για τον τραγουδιστή. Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας πως ήταν έτοιμος να φύγει από το γήπεδο.

«Είναι σε μια στιγμή που τα τελευταία πέντε χρόνια πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μέσα από αυτά τα μαθήματα πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και να μην τα παρατάμε ποτέ» συμβούλεψε το κοινό.

remossss.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top