Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears!

Επιτέλους ο καλός της έκανε την πρόταση

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears!

Ο Δεκέμβριος αποδεικνύεται ο καλύτερος μήνας για την Britney Spears. Όχι μόνο έκλεισε τα 30, αλλά την Πέμπτη το βράδυ ο καλός της Jason Trawick αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να της κάνει πρόταση γάμου.

Τα ευχάριστα μαντάτα τα ανακοίνωσε η ίδια η Britney μέσω Twitter.

«Θεέ μου! Χθες ο Jason που έκανε έκπληξη και που έδωσε το μοναδικό δώρο που περίμενα. Ανυπομονώ να σας το δείξω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Φιλάκια!!!», έγραψε η Britney.

Μάλιστα πηγές από το περιβάλλον της Britney λένε ότι οι γονείς της ξετρελάθηκαν που επιτέλους ο Jason πήρε τη μεγάλη απόφαση και ζήτησε από τη super star γονατιστός να τον παντρευτεί.

Φυσικά και θα υπάρξει προγαμιαίο συμβόλαιο, αφού είναι πολλά τα λεφτά, όμως η Spears είναι full ερωτευμένη με τον πρώην ατζέντη της, στον οποίο παρεμπιπτόντως πρώτη αυτή ρίχτηκε!!

Ο Jason μπήκε στη ζωή της Britney τη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και τη βοήθησε να βγει από το σκοτεινό τούνελ που είχε μπει μετά το χωρισμό της από τον Federline.

Μάλιστα έχει σκλαβώσει την Britney, καθώς συμπεριφέρεται σαν πραγματικός ��ατέρας στους δυο γιους της, οι οποίοι τον λατρεύουν.

Για την Britney θα είναι ο τρίτος γάμος, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί. Άλλωστε τώρα, σε αντίθεση με τους άλλους δύο γάμους της δηλώνει, πιο έτοιμη από ποτέ για να πει το «I do» στο καλό της και να του υποσχεθεί αιώνια πίστη και στις καλές και στις άσχημες στιγμές.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top