ΣΟΚ! Κάνουν έξωση σε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Χρωστάει ένα σκασμό ενοίκια

ΣΟΚ! Κάνουν έξωση σε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Μόνο προβλήματα είναι η χήρα του Kurt Cobain. Η Courtney Love ντε που κάθε τρεις και λίγο γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τα περιοδικά και όχι για κάτι ευχάριστο.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε ότι ο νοικάρης είδε και αποείδε και αποφάσισε να της κάνει έξωση από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Όπως λέει ο άνθρωπος η τραγουδίστρια ανανέωσε τη διακόσμηση του διαμερίσματος χωρίς να πάρει την άδειά του και χρωστάει περίπου 54.000 δολάρια σε ενοίκια, τουτέστιν έχει 2 μήνες να του δώσει έστω και ένα σεντ.

Η ίδια πάλι το διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας ότι πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της και ότι όλα αυτά γίνονται γιατί ο ιδιοκτήτης θέλει να του δώσει προκαταβολικά το ενοίκιο για τους επόμενους δύο μήνες.

Μάλιστα λέει ότι άλλαξε τη διακόσμηση του διαμερίσματος, αφού πρώτα ζήτησε την άδεια του ιδιοκτήτη και μάλιστα το… μπογιάτισμα έκανε μπογιατζής που γνώριζε εκείνος.

Ο ιδιοκτήτης πάλι είναι ανένδοτος. Στις 21 Δεκεμβρίου θα σούρει την Courtney στα δικαστήρια και θα ζητήσει να την πετάξουν έξω από το διαμέρισμα. Άλλωστε δεν υπήρξε κι αυτή υπόδειγμα ενοικιαστή.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα με ένα κερί! Άμα καθυστερεί και στα ενοίκια; Σιγά μη θέλει να νοικιάζει σ’ εκείνη το διαμέρισμά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top