Αποκλειστικό star.gr: «ψήνεται» συνεργασία Τερζή – Ρόκκου;

Τι λένε οι πληροφορίες για το comeback του λαϊκού τραγουδιστή

Αποκλειστικό star.gr: «ψήνεται» συνεργασία Τερζή – Ρόκκου;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Την επιστροφή του στις πίστες, μετά από τις συναυλίες που κάνει αυτό τον καιρό, φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πασχάλης Τερζής και, μάλιστ��, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο!

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που αποσύρθηκε από τη νύχτα για περίπου τέσσερα χρόνια και επέστρεψε πριν από περίπου ένα μήνα κάνοντας συναυλίες, λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων της Αθήνας για τον Χειμώνα που μας έρχεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Πασχάλης Τερζής συζητά εκτενώς το ενδεχόμενο comeback του, καθώς δεν είναι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό. Εξάλλου, ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «όταν νιώθεις ότι δεν έχεις να δώσει τίποτε άλλο, δεν είναι δίκαιο να βγαίνεις μόνο για το χειροκρότημα ή για τα φράγκα. Εννοώ ότι κουράστηκα μετά από 38 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ξενυχτιού».

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτάκια του star.gr, πάντως, αναφέρουν πως ο λαϊκός τραγουδιστής αναμένεται να μοιραστεί την πίστα με τον Στέλιο Ρόκκο, παρά τις φήμες που τον θέλουν στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top