Ποιο κακομαθημένο τσιρίζει γιατί δεν του κάνουν το χατίρι;

Αυτά παθαίνει η μάνα που κάνει ΟΛΑ τα χατίρια...

Ποιο κακομαθημένο τσιρίζει γιατί δεν του κάνουν το χατίρι;

Ύφος χαρακτηριστικού κακομαθημένου έχει στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την Daily Mail η Suri Cruise, η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes.

Η μικρή Suri, που «ξεσηκώνει» όλο το μαγαζί επειδή η μαμά της δεν της παίρνει το παιχνίδι που θέλει και τσιρίζει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, όσο λίγα παιδιά, κάνει και πάλι το γύρο του κόσμου, αυτή τη φορά με την αντίδραση που είχε στο κατάστημα παιχνιδιών FAO Schwartz στην Νέα Υόρκη. Την τιάρα στο κεφάλι και το πανάκριβο ροζ φορεματάκι που της φοράει για να πάνε μια απλή βόλτα δεν θα το σχολιάσουμε.


Λίγα λεπτά αργότερα, η μανούλα της έφτιαξε την διάθεση, αγοράζοντάς της ένα γλειφιτζούρι και ένα παιχνιδάκι πιο φτηνό (λέμε τώρα) από αυτό που ζήτησε αρχικά η μικρή.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ήταν πολύ φθηνότερο… Όταν παίρνει μαζί της το τετράχρονο, μία στο μανικιούρ, μία στο πεντικιούρ, μία στο γυμναστήριο και εν τέλει του λέει ότι θα του πάρει και το πραγματικό πόνυ αξίας 76.000 ευρώ που ζήτησε και του κάνει ΟΛΑ τα χατίρια, τί περιμένει να κάνει η Suri;

Α, ρε Tom, οι κουταμάρες πληρώνονται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top