Πασίγνωστη ηθοποιός μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία για 1 μήνα

"Τσακίστηκα, γονάτισα, ήμουν μέρες άυπνη.." εξομολογείται η ίδια

Πασίγνωστη ηθοποιός μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία για 1 μήνα

Ένα μήνα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία η Κάτια Δανδουλάκη! Η πολλή δουλειά εκτός από τον αφέντη, «έφαγε» και την γνωστή ηθοποιό, η οποία βρισκόταν για 30 μέρες υπό ιατρική παρακολούθηση σε νοσοκομείο !

katia

Οι ασταμάτητες επαγγελματικές της υποχρεώσεις για το σίριαλ «Βαλς με δώδεκα θεούς», ο ρόλο της ως κριτής σε τάλεντ σόου, αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις επηρέασαν την ψυχική και σωματική υγεία της!

«Τον τελευταίο καιρό τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το “Βαλς με δώδεκα θεούς” με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο. Απίστευτες ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση» εξομολογείται η ηθοποιός, η οποία μετά την περιπέτεια της υγείας της φαίνεται πως τηρεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών!

«Η ζωή είναι οι απλές, καθημερινές στιγμές μας. Κι αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι απόλυτη ηρεμία. Μου το σύστησαν άλλωστε και οι γιατροί. Κι αυτό κάνω. Ξεκουράζομαι και ηρεμώ. Κάνω αυτό που έχω ανάγκη. Διακοπές διαρκείας. Πήγα στην Κρήτη και τώρα θα πάω σε φίλους που έχουν κάποιο σπιτάκι σε ερημιά, θα κοιμάμαι ατελείωτα και θα ξεκουράζομαι» καταλήγει η Κάτια Δανδουλάκη, δίνοντας μας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο!!!!!!!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top