Κώστας Μαρτάκης: «Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον. Έχω φτάσει 29 ετών»

O τραγουδιστής μιλά για την εικόνα του και τη σχέση του με τις γυναίκες

Αναμφισβήτητα όμορφος και κρίνοντας τις όλο και πιο επιτυχημένες του εμφανίσεις με ότι κι αν καταπιαστεί, ο Κώστας Μαρτάκης ξεδιπλώνει ακόμη μια πτυχή του χαρακτήρα του … τη χιουμοριστική.

0606_KOSTAS_MARTAKIS_1272012.jpg

«Είμαι μεγάλο νούμερο» παραδέχεται ο ��ραγουδιστής και εξηγεί:

«Στις αρχές δεν γνώριζα αυτόν το χώρο και προστατευόμουν με το να μη μιλάω και να μην εκτίθεμαι στα Μέσα. Αν ρωτήσει κανείς τους ανθρώπους που με ξέρουν από παλιά, θα πουν ότι είμαι μεγάλο νούμερο!»

8887_KOSTAS_MARTAKIS_20052012.jpg

Ο νεαρός καλλιτέχνης παραδέχεται ότι του αρέσει να τσαλακώνει την εικόνα του, ενώ αποκαλύπτει πως από Σεπτέμβριο σκέφτεται να αρχίσει και μαθήματα υποκριτικής.

«Ήθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου. Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον. Έχω φτάσει 29 ετών, δεν μπορώ να έχω ακόμα αυτόν τον τίτλο» λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα αισθηματικά του δηλώνει: «Είμαι από τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα στον έρωτα» καθώς και «Τ’ότι καμιά φορά νιώθω θήραμα, με μπλοκάρει και με ενοχλεί».

Τέλος, ο Κώστας Μαρτάκης εξακολουθεί να είναι εθισμένος στο σεξ, όπως λέει: «Το σεξ ολοκληρώνει τον άνθρωπο και την ψυχολογία του. Ηρεμεί, ολοκληρώνει, βγάζει τα νεύρα, είναι απαραίτητο».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top