Οι stars που τα πέταξαν όλα έξω και έκαναν… ζημιά!

Βγήκαν topless και έγινε χαμός

Οι stars που τα πέταξαν όλα έξω και έκαναν… ζημιά!

Αρκετές είναι οι stars του Hollywood που αποπνέουν έντονο αισθησιασμό και έχουν έντονο sex appeal. Όταν δε τολμούν και ποζάρουν topless καταλαβαίνετε ότι προκαλείται πανικός!!!!

Πάρτε για παράδειγμα την Kelly Brook που πριν από λίγες μέρες θαυμάσαμε τα κάλλη της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό, μιας και η Βρετανίδα καλλονή αποφάσισε να λιαστεί topless για να μην κάνει σημάδια από το μαγιό της.

kelly1.jpg

Τα φυσικά προσόντα δε της Rihanna τα έχουν δει άπειρες φορές. Φροντίζει το κορίτσι να μας μοστράρει τα γυμνά της στήθη είτε για μια φωτογράφηση, είτε σε προσωπικές της στιγμές που τις απαθανατίζει η ίδια και τις ανεβάζει στο Twitter.

rihanna.jpg

Λάτρης του topless και η Kate Moss. Για την ακρίβεια το top model δεν τα πάει καθόλου καλά ούτε με τους στηθόδεσμους, ούτε με το πάνω μέρος των μαγιό. Τα γυμνά της στήθη τα γνωρίζουμε πλέον όπως την παλάμη μας και εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα μ’ αυτό.

moss.jpg
Η Mila Kunis πάλι για να επιβεβαιώσει τον τίτλο της ως η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς, έκανε μια αισθησιακή topless φωτογράφηση, αλλά μας γύρισε την πλάτη γιατί είναι και ολίγον τι ντροπαλή.

mila kunis.jpg
Χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει φυσικά η Madonna, που ειδικά φέτος, μας έδειξε τόσες φορές το γυμνό της στήθος κατά τη διάρκεια συναυλιών της που όλοι αναφωνήσαμε… ΦΤΑΝΕΙ!

madonna.jpg
Τέλος, topless προτιμά να κάνει το μπανάκι της στη θάλασσα και η Cameron Diaz, έτσι βρε παιδί μου για να αισθάνεται απελευθερωμένη. Να δείτε χαρά που κάνουν όσοι βρίσκονται δίπλα της και την βλέπουν.

diaz.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top