Μόνο στο star.gr: Ο Τσαλταμπάσης πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ της αδερφής του

Δείτε τον σε ρόλο «σατανικού» αφεντικού που δηλητηριάζεται

Μόνο στο star.gr: Ο Τσαλταμπάσης πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ της αδερφής του

Ρεπορτάζ: Κυπραίου Μαρία

Guest εμφάνιση σε βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Bella Fuzz για το τραγούδι Be The Winner έκανε ο αγαπητός σε όλους μας Θανάσης Τσαλταμπάσης!

Και για όσους δεν το ξέρουν μέλη του συγκροτήματος Bella Fuzz είναι η Αγγελική Κάιλα και η αδερφή του ηθοποιού, Χρύσα Τσαλταμπάση, η οποία μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο σήριαλ «Πίσω στο σπίτι» υποδυόμενη μια φίλη του «Κωστή» όπως ονομάζεται στο έργο ο ηθοποιός.

181274_527855177251766_176877906_n.jpg
Αυτή είναι η Χρύσα Τσαλταμπάση

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης υποδύεται όπως μόνο αυτός ξέρει ένα σατανικό αφεντικό το οποίο στήνει μια κομπίνα με δύο γυναίκες, τα μέλη του Bella Fuzz. Τελικά όμως ενώ νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο τα κορίτσια του στήνουν παγίδα και τον δηλητηριάζουν.

Το Star.gr επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη του βίντεο κλιπ, Ραφαήλ Αρετάκη, ο οποίος μας μίλησε για τη συνεργασία του με τις Bella Fuzz αλλά και με τον Θανάση Τσαλταμπάση.

«Με τα κορίτσια δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι. Έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι εξαιρετικές σαν προσωπικότητες και πολύ ταλαντούχες».

Για τον ηθοποιό μας είπε «Με τον Θανάση είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι. Από όπου κι αν τον πιάσεις βγάζει γέλιο, χαρά και αισιοδοξία. Είναι μεγάλο ταλέντο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top