Ποιός Έλληνας τραγουδιστής έχει πάνω από 30 τατουάζ;

Δες τι αποκαλύπτει ο ίδιος για όσα έχει «χτυπήσει» στο κορμί του!

Ποιός Έλληνας τραγουδιστής έχει πάνω από 30 τατουάζ;

«Δεν ξέρω πόσα τατουάζ έχω... Είναι πολλά, πάνω από 30», εξομολογήθηκε ο Μηδενιστής και μίλησε για όσα έχει «χτυπήσει» στο κορμί του!

Όπως είπε ο ίδιος, όσα έχει «χτυπήσει» στο κορμί του δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν κάτι για εκείνον. «Μπορεί να ξυπνήσω το πρωί και να θέλω ένα tattoo, αλλά να μην ξέρω τι θα κάνω. Γι’ αυτό είμαι και από τους δύσκολους πελάτες, πάω εκεί και ψάχνουμε εκείνη την ώρα το σχέδιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Το τατουάζ για μένα είναι κάτι για να στολίσεις τον εαυτό μου. Έχω κάποια που ίσως συμβολίζουν κάτι, αλλά, σε γενικές γραμμές, όχι! Δεν έχω μετρήσει πόσα τατουάζ έχω», συνέχισε ο Μηδενιστής και παραδέχθηκε ότι έχει «χτυπήσει» κάτι για μία γυναίκα και δεν το έχει μετανιώσει.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα είναι στα φετινά βραβεία «MAD», ωστόσο, δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζει, εκτός του ότι θα «παντρέψει» μία παλιά επιτυχία με το καινούργιο του κομμάτι.

«Όταν γράφω ένα κομμάτι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας», είπε ο Μηδενιστής, ενώ πρόσθεσε πως είναι ερωτευμένος... γενικότερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top