Τι της ήρθε της Βίσση να μοιάσει στην Αννίτα Πάνια;

Κάντε κλικ και κοιτάξτε μαλλί!

Τι της ήρθε της Βίσση να μοιάσει στην Αννίτα Πάνια;
Μη μας πείτε πως δεν παρατηρήσατε ��ια εμφανή αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Βίσση!Η τραγουδίστρια, όσο πάει και μοιάζει στην Αννίτα Πάνια ή είναι η ιδέα μας;

Το παρατηρήσαμε στις δηλώσεις που έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αλλά και στις φωτογραφίες της στο περιοδικό «ΟΚ».

Η ελληνίδα σταρ, έχει ανανεώσει το look της. Με μαλλί πιο κοντό, αλλά πιο ξανθό και φουντωτό, μας θυμίζει πολύ την παρουσιάστρια και σύζυγο του Νίκου Καρβέλα Αννίτα Πάνια, με την οποία διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η 53χρονη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει πλέον στη χωρίστρα στη μέση (αντί στα πλάγια που την είχε τόσο καιρό), ενώ το μαλλί της είναι χτενισμένο στο λεγόμενο «after bed», κατ΄άλλους «after sex», ή αλλιώς αναμαλλιασμένο style.

Η μόνη διαφορά με το μαλλί της Αννίτας Πάνια, είναι πως της παρουσιάστριας η κουπ είναι πιο πλατινέ και ολίγους πόντους πιο μακριά, ενώ της Άννας Βίσση είναι μερικούς τόνους πιο «κλειστό ξανθό» και μερικούς πόντους πιο κοντό, καθώς της φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top