Αντώνης Ρέμος: Θα κάνει παιδί μέσα στο 2012;

Πώς θα περάσει τις ημέρες των γιορτών ο τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος: Θα κάνει παιδί μέσα στο 2012;

Με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ θα περάσει τις ημέρες των γιορτών ο Αντώνης Ρέμος. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, την περίοδο των Χριστουγέννων θα δουλεύει, όμως φυσικά και θα υπάρξουν και στιγμές που θα βρίσκεται μόνος με την Υβόννη.

«Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί στο μαγαζί όπου τραγουδάω, στον Διογένη, αλλά θα έχουμε και κάποιες στιγμές που όπως όλοι θα τις περάσουμε πιο ιδιωτικά, μόνοι. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου τις γιορτές να κάνει κάτι διαφορετικό από το να δουλεύει. Εδώ και 25-27 χρόνια κάνω αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Δεν του λείπει η στιγμή που θα περάσει στο σπίτι του τα Χριστούγεννα; «Δεν το έχω δοκιμάσει γι’αυτό και δεν μου λείπει. Αν το δοκίμαζα και μου άρεσε, πιστεύω ότι ίσως και να μου έλειπε», απάντησε.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, ωστόσο θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι θέλημα Θεού. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, το θέμα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα: «Δεν είναι οικονομικό θέμα το παιδί. Όταν υπάρχει αγάπη, είναι υπερ αρκετή για να μεγαλώσει το παιδί. Ας περάσουμε καλές γιορτές και θα έλθει η ώρα και για τα παιδιά. Μπορεί μέσα στις γιορτές να γίνει και για μένα ένα θαύμα. Ας προσευχηθούμε να γίνει λοιπόν αυτό το θαύμα. Μου αρέσει να κάνω σχέδια αλλά το 2012 μόνο για σχέδια δεν είναι. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να γίνει και αυτό το θαύμα για μένα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη των Ελλήνων που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης θέλουν να το ρίξουν έξω και να ξεχαστούν. «Δεν πρέπει να νιώθουμε ένοχοι που βγαίνουμε έξω. Αισθάνομαι αηδία που κάποιοι ποινικοποιούν την διασκέδαση. Τα προβλήματα για να αντιμετωπισθούν θα πρέπει ο Ελληνας να γελάσει και να πάρει ανάσα και δύναμη», ανέφερε στην κάμερα του Made in Star.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της συναυλία του στο Παλλάς με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και τον Βασίλη Σαλέα για το ίδρυμα «Κάνε Μια Ευχή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top