Στο ίδιο μαιευτήριο με την Diana γεννάει η Middleton!

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για τον ερχομό του πελαργού στο Buckingham

Στο ίδιο μαιευτήριο με την Diana γεννάει η Middleton!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ερχομό του πελαργού στο Buckingham και οι λεπτομέρειες για την γέννα της Kate Middleton αποκαλύφθηκαν. Μεταξύ άλλων, η δούκισσα θα γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με την πριγκίπισσα Diana και με φυσιολογικό τοκετό, ενώ το φύλο του μωρού παραμένει άγνωστο!

Πώς θα γίνει γνωστό το νέο

tripodo.jpgΜόλις βγει από την κοιλιά της μαμάς του θα μάθουν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του το φύλο του μωρού τους, καθώς, όπως αποκάλυψαν πηγές από το παλάτι, δεν το γνωρίζουν και δεν θέλουν να το μάθουν!

Ο ερχομός του πελαργού, που αναμένεται μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου, θα γίνει γνωστός από το... βασιλικό τρίποδο, το οποίο στήθηκε για τελευταία φορά στο Buckingham όταν γεννήθηκε ο William. Και μην νομίζεις ότι θα έχει πολλές λεπτομέρειες – μόνο το φύλο του μωρού θα λέει!

Βέβαια, αν ο πελαργός έρθει αργά το βράδυ, θα υπάρξει ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και το τρίποδο θα στηθεί το πρωί. Πάντως, όπως λένε πηγές από το παλάτι, τα γεννητούρια θα γίνουν γνωστά στους «κοινούς θνητούς» αφού πρώτα ενημερωθούν η βασιλική οικογένεια και η οικογένεια Middleton.

Prive σουίτα, ποιοί θα είναι παρόντες στη γέννα

nosokomeio.jpgΗ 31χρονη δούκισσα έχει επιλέξει φυσιολογικό τοκετό και όχι καισαρική τομή. Μόλις έρθει η ώρα, θα μεταφερθεί στην ιδιωτική πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana γέννησε τους πρίγκιπες William και Harry, με το κόστος της σουίτας της να «πιάνει» τα περίπου 11.600 ευρώ!

Κατά την διάρκεια της γέννας, παρούσες θα είναι η μητέρα και η αδερφή της Kate Middleton, ενώ ο «γαλαζοαίματος» μπαμπάς θα καταφτάσει, πιθανότατα με ελικόπτερο, από την βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί! Επίσης, θα πάρει δύο εβδομάδες άδεια, για να είναι μαζί με την σύζυγο και το παιδί του.

William και Kate θα έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν τα γεννητούρια με ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια, ενώ στη διάθεση της μανούλας θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό, γεύματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της, πρόσβαση στο Ίντερνετ και εφημερίδες.

Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πού θα μείνουν μαμά και μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πριγκιπικό μωράκι θα περάσει τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής του στην έπαυλη των Middleton στο Berkshire, καθώς οι εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του William και της Kate, στο παλάτι του Kensington, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top