Η Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου σπάει τη σιωπή της

Μιλάει για την υπόθεση δολοφονίας στην οποία εμπλέκεται

Η Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου σπάει τη σιωπή της

Η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όταν το όνομά της μπλέχτηκε σε υπόθεση για υπόθαλψη εγκληματία.

«Κοιμόντουσαν όλοι, όταν περασμένες 4 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας περίεργος γδούπος. Αστυνομία ανοίξτε την πόρτα. Πεταχτήκαμε όλοι. Πανικοβληθήκαμε, η αδερφή μου είχε ασπρίσει από τον φόβο της. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη. Τότε ήταν που ο Αλέξης Φράγκος βγήκε μπροστά και είπε:”Επειδή είναι έγκυος γυναίκα εδώ μέσα και δε γνωρίζει τίποτα πάρτε εμένα. Δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι”» υποστήριξε η Διονυσία.

Η Διονυσία το τελευταίο διάστημα μένει με την αδερφή της η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο υπ’ αριθμόν ένας ύποπτος για τη δολοφονία του 38χρονου στην Πάτρα βρέθηκε στο σπίτι της στον Άγιο Δημήτριο και η πρώην εστεμμένη εξηγεί τον λόγο: «Με την κοπέλα του Αλέξη Φράγκου, τη Σοφία είμαστε παιδικές φίλες από την Πάτρα, όπως και με τον Αλέξη Φράγκο. Όλοι εκεί γύρω έχουμε μεγαλώσει. Η Σοφία η κοπέλα του έψαχνε δουλειά και είχε κατέβει στην Αθήνα. Έτσι ήρθε και έμεινε μαζί μας. Μάλιστα ετοιμαζόμασταν για τον γάμο της αδερφής μου και θα μας βοηθούσε και στις ετοιμασίες» δήλωσε.

Η Διονυσία περνά αυτή την περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της, πρωταθλητή πυγμαχίας, Τάσο Μπερδέση. Γνωρίζονται από παιδιά και ήταν ο πρώτος της έρωτας που αν και με διαλείμματα διαρκεί μέχρι σήμερα.Μαζί βρέθηκαν και στο γραφείο του δικηγόρου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top