ΔΕΙΤΕ: Οι φωτογραφίες του Sakis στο Κεφαλάρι

Σας τα’ παμε, τώρα σας τα δείχνουμε

ΔΕΙΤΕ: Οι φωτογραφίες του Sakis στο Κεφαλάρι

Σας γράψαμε πριν από λίγο ότι ο Sakis μας ενημέρωσε μέσω Twitter ότι βρισκόταν στην Κηφισιά για μια φωτογράφιση του περιοδικού «Εικόνες».

Ε… μια από τις Ρουβίτσες που άρχισε να ουρλιάζει με το που τον είδε να ποζάρει μπροστά στο φακό, έβγαλε το κινητό της και τράβηξε τις δικές της φωτογραφίες, οι οποίες και ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα των θαυμαστών του Sakis στο Facebooκ.

Μάλιστα το έμαθε και ο ίδιος ο Sakis, ο οποίος βεβαίως, βεβαίως δεν μπορεί ποτέ να θυμώσει στις Ρουβίτσες του. Αντίθετα, τις ευχαρίστησε κιόλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook, κάνοντας τις καρδιές τους να χτυπήσουν δυνατά.

«Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του The S Club για τις φωτογραφίες. Περιμένω περισσότερες αναρτήσεις, σχόλια και φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα μου στο facebook», έγραψε.

Αυτά είναι!!!! Φυσικά και δεν χρειάζεται να σας πω τι έγινε από κάτω στα σχόλια. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια και γέμισε η σ��λίδα του Sakis με καρδούλες και γλυκόλογα.

Ε μα με τέτοια αγάπη είναι δυνατόν να τους κακιώσει ο Sakis που έβαλαν φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισής του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top