ΑΥΤΗ είναι η ωραιότερη γυναίκα των ΗΠΑ

Κατάφερε να ξεπεράσει το οικογενειακό της δράμα και να ξεχωρίσει

ΑΥΤΗ είναι η ωραιότερη γυναίκα των ΗΠΑ

Η Μις Κονέκτικατ, Erin Brady αναδείχθηκε Miss USA στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν χθες στον Planet Hollywood Resort Casino στο Λας Βέγκας.

usa1.jpg

Η 25χρονη, Erin, διαθέτει και κορμί, αλλά και μυαλό, αφού έχει αποφοιτήσει από το Central Connecticut State University με πτυχίο στα οικονομικά και εργάζεται ως οικονομική σύμβουλος.

usa2.jpg

Η Μις Κονέκτικατ κατ��φερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενες, ενώ στο τέλος κονταροχτυπήθηκε με την Μις Αλαμπάμα, για να στεφθεί όμως εκείνη βασίλισσα του διαγωνισμού.

usa3.jpg

Η Προσωπική ιστορία της Erin είναι άκρως συγκινητική. Στα 12 της χρόνια οι γονείς της χωρίζουν, καθώς ο πατέρας της αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού και είχε έντονα ξεσπάσματα βίας εναντίον της μητέρας τους.

Η Erin μαζί με τις δύο άλλες αδελφές της μένουν με την μητέρα τους και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, καθώς ο πατέρας τους συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα με αποτέλεσμα δικαστήριο να βγάλει περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

usa4.jpg

Στα 18 της, αποφασίζει να μείνει μόνη της και παίρνει μαζί της και την μία αδελφή της. Δουλεύει δύο δουλειές ως σερβιτόρα και ταυτόχρονα σπουδάζει, καταφέρνοντας να πληρώνει μόνη της τα δίδακτρά της.

usa5.jpg
Τότε μάλιστα είναι και η εποχή που ο πατέρας της καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και αρχίζει και πάλι να χτίζει τη σχέση του με τις κόρες του.

usa7.jpg

Η Erin σύντομα θα παντρευτεί τον σχολικό της έρωτα, Tony Capasso και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες εποχές των παιδικών της χρόνων.

usa8.jpg

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους απίστευτες δυνάμεις και το απέδειξε περίτρανα με τη πορεία που διάλεξε να πάρει στη ζωή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top