Γωγώ Μαστροκώστα: «Έχασα το μωρό στην πρώτη εγκυμοσύνη»

Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον άντρα της ζωής της

​Η Γωγώ Μαστροκώστα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον άντρα της ζωής της, την κορούλα της και το μωρό που έχασε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Για τον άντρα της ζωής της, Τραϊανό Δέλλα

«Δεν τον ερωτεύτηκα με τη μι��. Ήταν εκφοβιστικός όταν τον είδα. Ήταν πολύ αρσενικό. Είδα έναν άντρα δυο μέτρα και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό για μένα. Τον γνώρισα δέκα μήνες αφότου πήρε διαζύγιο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά γιατί έχω ακούσει πως εγώ τον χώρισα!! Η ιστορία αυτής της σχέσης που δεν ήταν η πιο ιδανική στην αρχή και η κατάληξη αυτής λες ότι αυτό είναι μοίρα»!

Ο ρόλος του μπαμπά Τραϊανού και η Βικτώρια

«Είναι φοβερός σαν μπαμπάς και το έχει πολύ. Όταν τον είδα με παιδιά σκέφτηκα αυτός ο άνθρωπος θέλω να κάνει το παιδί μου. Το παιδί ήρθε τυχαία».

Το μωρό που έχασε στην πρώτη της εγκυμοσύνη

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το μωρό δυο μηνών. Μετά όμως συνειδητοποιήσαμε ότι το θέλαμε π��λύ. Στεναχωρήθηκα υπερβολικά και φοβήθηκα πολύ. Και όταν δεν είσαι 20- 25 ετών λες θα μου ξανασυμβεί τώρα;; Μετά σκέφτηκα ότι αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Δε θα είχε έρθει η Βικτώρια. Τώρα είναι 4,5 χρονών. Είναι η ζωή μου ολόκληρη».

«Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση»

«Η μάνα μου δεν μου είχε πει ποτέ ότι είμαι ωραία. Στα 30 μου μου το είπε. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Περνούσα από καθρέφτη και έλεγα φτου να φύγω»…

Γιατί εξαφανίστηκε από τα media τα τελευταία χρόνια;

«Κυκλοφορώ πιο συμμαζεμένα! Προτιμώ να βγω σε ένα εστιατόριο, σε μια ταβέρνα ή σε ένα σπίτι. Διασκεδάζω περισσότερο έτσι» .

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top