Δύσκολες ώρες για την θρυλική Θεοπούλα

Γιατί πρέπει να μπει αμέσως στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για την θρυλική Θεοπούλα

Σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια θα υ��οβληθεί αμέσως μετά τις γιορτές η δημοφιλής ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου, την οποία λατρέψαμε όλοι μέσα από τον ρόλο της Θεοπούλας στο Παρά Πέντε. Όπως έγινε γνωστό, η πρωταγωνίστρια πρέπει να κάνει οπωσδήποτε την επέμβαση, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να χάσει την όρασή της.

«Έχω προβλήματα με τα μάτια μου. Θα μπω σύντομα να κάνω εγχείριση καταρράκτη. Αν δεν συμμορφωθώ στις υποδείξεις των γιατρών, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθώ», δήλωσε η Εφη Παπαθεοδώρου στην Espresso, τονίζοντας ότι έχει εδώ και καιρό πρόβλημα και στα δύο μάτια, αλλά εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν του έδωσε σημασία, με αποτέλεσμα αυτό να επιδεινωθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Εφη Παπαθεοδώρου, που χάριζε απλόχερα το γέλιο στον κόσμο, τώρα ερμηνεύει τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της.

Την ίδια ώρα, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί της (και όχι μόνο), αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, αφού δέχθηκε περικοπές στην σύνταξή της. «Υστερα από τόσα χρόνια δουλειάς περίπου μισό αιώνα, βρέθηκα να αναρωτιέμαι πώς θα ζήσω. Και φανταστείτε ότι εγώ δεν έχω υποχρεώσεις είμαι σε καλύτερη μοίρα από άλλους συνανθρώπους μας», ανέφερε.

Η «Θεοπούλα» ήδη ετοιμάζει το έργο της «Δεν έχετε το Θεό σας» που διαβάστηκε πέρυσι στο αναλόγιο και πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επί σκηνής. «Όταν αναρρώσω και όλα πάνε καλά με την επέμβαση, θα ανεβάσουμε το έργο στο Γκάζι», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top