Brad Pitt: «Με την Angelina έχουμε βγει από το τούνελ και κοιτάμε μπροστά»

Τι είπε ο super star για τον αγώνα της καλής του;

Brad Pitt: «Με την Angelina έχουμε βγει από το τούνελ και κοιτάμε μπροστά»

Τη νέα του ταινία πήγε να προωθήσει στην εκπομπή Good Morning America ο Brad Pitt, δε θα μπορούσε όμως να μην μιλήσει και για τον γενναίο αγώνα της καλής του, Angelina Jolie για να αντιμετωπίσει η οικογένειά τους τον εφιάλτη του καρκίνου.

brad1.jpg
«Η Angelina τα πάει περίφημα. Όταν έγραψε το άρθρο της στους New York Times, είχαμε ήδη βγει από το τούνελ και αισθανόμασταν πολύ καλά γι’ αυτό», είπε ο ηθοποιός που δεν έκρυψε την έκπληξη και την συγκίνησή του από την ανταπόκριση του κόσμου.

brad2.jpg
«Εκπλαγήκαμε και συγκινηθήκαμε πολύ από το πόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις και αγωνιούν για τα ίδια θέματα. Ήταν υπέροχο να το συνειδητοποιείς», είπε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Angelina Jolie έχει βάλει νέο στόχο στη ζωή της.

brad3.jpg

«Τώρα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να έχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πρόσβαση στην ειδική εξέταση που εντοπίζει αν κάποιος είναι φορέας του γονιδίου BRCA1, ώστε να γνωρίζουν τι να κάνουν από εκεί και έπειτα», είπε και συνέχισε:

brad4.jpg

«Το σκεπτικό της είναι ότι αν κάποιος μπορεί να μάθει κάτι από την δική της ιστορία, τότε θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί του. Και απέδειξε ότι αν έχεις κάνει την έρευνά σου και έχεις πάρει την απόφασή σου για το τι είναι το καλύτερο για σένα, ο καρκίνος δεν χρειάζεται τελικά να είναι κάτι τρομακτικό».

brad5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top