«Κάνω ασκητική ζωή και περνώ μεγάλα διαστήματα μόνος»

Ποιος ηθοποιός θα παρουσιάσει την Αποκάλυψη του Ιωάννη;

«Κάνω ασκητική ζωή και περνώ μεγάλα διαστήματα μόνος»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάθε τόσο επιλέγει την Νίσυρο για ασκητική ζωή, ενώ περνά αρκετά μεγάλα διαστήματα μόνος.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα τέλη Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την «Αποκάλυψη του Ιωάννη», σε ποιητική απόδοση στα σύγχρονα Ελληνικά και μουσική του Νίκου Παπακώστα. Με αφορμή αυτό το έργο, αλλά και την γενικότερη ανάγκη του να βρίσκεται μόνος συχνά, ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην ασκητική ζωή που συχνά επιλέγει να κάνει, λέγοντας ότι η μοναξιά δεν είναι σε καμία περίπτωση θέμα εξωτερικών παραγόντων.


«Περνάω μια ζόρικη περίοδο. Παρ’όλα αυτά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα ανοίξω την πόρτα σε κάποιον ή δεν θα σηκώσω το τηλέφωνο-αυτό είναι η απόλυτη έρημος», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο μάθημα η υπομονή. Είναι πολύ μεγάλο μάθημα να ξέρεις να περιμένεις».

Ο ηθοποιός έμενε στο κέντρο, λίγο καιρό μετά έφυγε και πήγε στο Χαλάνδρι καθώς όπως είπε η γειτονιά δεν ήταν καν κατοικήσιμη και πρόσφατα επέστρεψε στην περιοχή της Ομόνοιας. «Πλέον αισθάνομαι πιο ασφαλής».

Φέτος, ανάμεσα σε πολλά άλλα που κάνει, σκηνοθετεί την παράσταση Μαντάμ Φλο στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, με πρωταγωνίστρια την Αντιγόνη Βαλάκου και τον Γιώργο Χρανιώτη. Πότε έχει μεγαλύτερο άγχος, όταν σκηνοθετεί ή όταν παίζει; «Όταν είμαι στην σκηνή, έχω πριν βγω. Σαν σκηνοθέτης, έχω όλη την ώρα. Από την αρχή μέχρι...πάντα!».

Πώς είναι όμως να σκηνοθετεί την Αντιγόνη Βαλάκου; «Ηταν δασκάλα μου στο Εθνικό θέατρο και μάλιστα εκείνη πρότεινε να σκηνοθετήσω την παράσταση. Είναι απλά μαγικό να την σκηνοθετείς. Είναι πάντα τουλάχιστον μισή ώρα πριν στις πρόβες και την ώρα της πρόβας είναι πολύ ειλικρινής και ντόμπρα. Αυτό βοηθάει στην δουλειά τρομερά. Με τον Γιώργο είμαστε σαν αδέλφια πια. Η κα Βαλάκου, δε, έχει εντυπωσιακή σκηνική αντοχή. Είναι φοβερό το πώς περνά από το ένα συναίσθημα στο άλλο».


Δείτε ένα απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top