Paris Jackson: Η απόπειρα αυτοκτονίας όταν έμαθε πως δεν είναι βιολογικά αδέρφια με τον Prince

Έπεσε σε βαριά κατάθλιψη και καυγάδιζε συνέχεια με τον αδε��φό της

Paris Jackson: Η απόπειρα αυτοκτονίας όταν έμαθε πως δεν είναι βιολογικά αδέρφια με τον Prince

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τους λόγους που η Paris Jackson αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Η 15χρονη κόρη του Michael Jackson, όλα αυτά τα χρόνια, άκουγε διάφορες φήμες και θεωρίες για την πατρότητα της.

paris-prince.jpg
Μάλιστα, ήταν πλήρως πεπεισμένη πως ήταν κανονικά αδέρφια με τον 16χρονο Prince. Για την ακρίβεια, πίστευε πως η μαμά της Debbie Rowe και ένας άγνωστος άνδρας, ήταν οι βιολογικοί τους γονείς.

paris prince 2.jpg
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» που επικαλείται οικογενειακό φίλο, «η Paris πάντα ήθελε να πιστέψει πως ο Michael ήταν ο μπαμπάς της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν πεπεισμένη, πως εκείνη και ο Prince ήταν βιολογικά αδέρφια. Πάντοτε τον έβλεπε σαν είδωλο της. Όταν έμαθε πως οι δυο τους δεν είναι αδέρφια, άρχισε η κάτω βόλτα στην ψυχολογία της».

Τα άσχημα νέα, τα έμαθε ενόψει της δίκης για το θάνατο του Michael Jackson, ώστε να είναι προετοιμασμένη για τις οποιεσδήποτε αποκαλύψεις.

Χαρακτηριστικό είναι, πως από τότε που η Paris έμαθε ότι ο Prince δεν είναι αδερφός της, άρχισε να καυγαδίζει έντονα μαζί του. Με το πέρασμα των ημερών, η 15χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ έπεσε σε κατάθλιψη, ενώ τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι, με τη σοκαριστική απόπειρα αυτοκτονίας της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top