Kim Kardashian: «Δεν θα ξαναμείνω ποτέ έγκυος!»-Κόκκινο χτύπησαν οι ορμόνες της

Λίγο πριν γεννήσει, ήθελε να κρεμαστεί και να… κόψει το λαιμό της

Kim Kardashian: «Δεν θα ξαναμείνω ποτέ έγκυος!»-Κόκκινο χτύπησαν οι ορμόνες της

Μπορεί η Kim Kardashian να έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι όπως σας γράψαμε και από το star.gr, αλλά η εγκυμοσύνη της διόλου εύκολη δεν ήταν, αν κρίνουμε από το τελευταίο επεισόδιο των «Keeping up with the Kardashians», όπου οι ορμόνες της έχουν χτυπήσει «κόκκινο», και κλαίει μετά μανίας από τον πόνο.

Kimmmm1.jpg
Βλέπετε, λίγο πριν γεννήσει, η 32χρονη celebrity μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σοβαρό στ��μαχόπονο. Αρχικά, ο γιατρός πίστευε πως η Kim έχει σκωληκοειδίτιδα.

Kimmmm2.jpg
Τελικά όμως, οι γιατροί απεφάνθησαν πως υπέφερε από μόλυνση στομάχου, η οποία ωστόσο ήταν τόσο σοβαρή και η Kim πόναγε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να κλαίει με λυγμούς και να σφαδάζει.

kimmm3.jpg
Τόσο πόναγε, που άρχισε να λέει πως δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμείνει έγκυος:

«Πονάω τόσο πολύ. Με το ζόρι μπορώ να περπατήσω. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πονά τόσο πολύ, σε σημείο που σε “σκοτώνει”. Νιώθω λες και έχω μπει για να γεννήσω. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;»

kimmmm4.jpg
Το αποκορύφωμα δε ήταν στο τέλος, όταν κατέληξε πως «αν η γέννα είναι χειρότερη απ΄αυτόν τον πόνο, κυριολεκτικά θα πάρω ένα μαχαίρι και θα κόψω το λαιμό μου!»
kimmmmmm5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top