Ο χαζομπαμπάς Βeckham δεν αφήνει λεπτό την Harper!

Δείτε πατέρα και κόρη να παρακολουθούν… ποδόσφαιρο!

Ο χαζομπαμπάς Βeckham δεν αφήνει λεπτό την Harper!
Αυτό το παιδί θα το διχάσουν οι Beckhams. Από τη μια η Victoria παίρνει την Harper σε επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο, και της ψωνίζει πανάκριβα ρουχαλάκια από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Από την άλλη, ο David την βάζει να βλέπει ποδόσφαιρο και τη «μυεί» από αυτήν την τρυφερή ηλικία στα μυστικά της μπάλας. Ας αποφασίσουν λοιπόν! Τι θα το κάνουν το παιδί; κοκέτα ή αγοροκόριτσο;
Παλεύει σκληρά η μαμά Victoria να τη «σώσει» απ΄την ανδροκρατία. Για να δούμε. Θα τα καταφέρει;

Προς το παρόν πάντως έχουμε ισοπαλία, μιας και η μόλις πέντε μηνών Harper δείχνει να έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά.

Ο φακός τσάκωσε σύσσωμη την οικογένεια, σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου έπαιζε ο γι��ς των Beckhams, Romeo.
Περήφανος χαζομπαμπάς ο ποδοσφαιριστής, από τη μία καμάρωνε το γιο, από την άλλη δεν έλεγε ν΄αφήσει από την αγκαλιά του την κόρη, η οποία παρεμπιπτόντως έκλεψε την παράσταση με το μαύρο της σκουφάκι και με τις γκριμάτσες της.

Παρούσα και η μαμά Victoria από δίπλα, πάντα στιλάτη με τα πανύψηλα Christian Louboutin μποτάκια της, να επιβλέπει την πολύτεκνη οικογένεια και το σύζυγο, που δεν είχε μάτια γι΄άλλη γυναίκα εκτός από την κόρη του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top