Δεν λέει να πάρει τα πάνω της η Demi Moore-Βγήκε βόλτα με την κόρη

Ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της

Δεν λέει να πάρει τα πάνω της η Demi Moore-Βγήκε βόλτα με την κόρη
Ακόμα πονά από τον χωρισμό της η Demi Moore. Η 49χρονη ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα, δέχεται απανωτά τα «χτυπήματα» της μοίρας.

Πριν περίπου τρεις μήνες, ο πρώην σύζυγος της, την απάτησε με μια 23χρονη παραμονή της επετείου τους. Πριν μια εβδομάδα, πέθανε η καλύτερη της φίλη, και σαν να μην έφταναν όλ΄αυτά, η 20χρονη κόρη της Scot La Rue, έκανε φωτογράφηση με τα οπίσθια έξω, όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr.

Eίναι μετά απ΄όλα αυτά, να μην την έχει πάρει από κάτω; Οι φωτογράφοι, την «τσάκωσαν» σε βόλτα με την 23χρονη κόρη της Rummer, και όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, κακόκεφη και πολύ αδυνατισμένη.Δεν λέει να πάρει γραμμάριο η 49χρονη ηθοποιός.

Μάλιστα τα κουτσομπολιά στο Hollywood, λένε πως η Moore είχε μια αμήχανη συνάντηση με τον άπιστο Ashton Kutcher σε club του Hollywood, όπου δειπνούσε με έναν πολύ καλό της φίλο.

«Πλησίασε το τραπέζι του που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του club, και εκείνος σηκώθηκε και την αγκάλιασε. Στην συνέχεια, συζήτησαν για λίγα λεπτάκια», μαρτύρησε στα ξένα tabloids άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

«Ήταν πολύ αμήχανη» η όλη σκηνή, πρόσθεσε. Καταλάβατε…! Δεν την αφήνουν να ησυχάσει τη γυναίκα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top