Όλα έτοιμα για τη βάφτιση της μικρής Μάργκω

Έκανε τις τελευταίες αγορές η Μ. Χρουσαλά και περιμένει τη μεγάλη μέρα

Όλα έτοιμα για τη βάφτιση της μικρής Μάργκω

Δύο μέρες έμειναν μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου που η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέον Πατίτσας θα βαφτίσουν την μονάκριβη κορούλα τους.

xrousala1.jpg

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βουτιά της μικρής Μάργκω, με τη μαμά της να έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να μην πάει τίποτα στραβά στη βάφτιση.

Το κυρίαρχο στοιχείο τόσο στο μυστήριο, όσο και στο πάρτι που θα ακολουθήσει στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ελληνικό θα είναι τα ζαχαρωτά, ενώ όλα θα κινούνται στους τόνους του ροζ και του λευκού.

xrousala2.jpg

Η Μαριέττα έχει φροντίσει να μην μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι μικροί, αλλά ούτε και οι μεγάλοι καλεσμένοι τους, και γι’ αυτό έχει παραγγείλει ξεχωριστές μπομπονιέρες για τα παιδιά που θα μοιραστούν στην εκκλησία και ξεχωριστές για τους μεγάλους που θα τους περιμένουν στις στολισμένες ροτόντες που θα βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού.

xrousala3.jpg

Περίπου 400 καλεσμένοι θα φτάσουν από όλο τον κόσμο, με πρώτη και καλύτερη τη νονά Μαρία Μενούνος που καταφτάνει σήμερα στην Αθήνα μαζί με τον καλό της Κέβιν Αντεργκάρο και τους γονείς της Κώστα και Λίτσα.

xrousala4.jpg

Η Μαριέττα μαζί με τη μητέρα της και τη βοήθεια μιας φίλης της πριν λίγες μέρες έκανε και τις τελευταίες αγορές για τη βάφτιση και τώρα όλοι περιμένουν να έρθει η μεγάλη μέρα.

xrousala5.jpg

Η μικρή πάντως, μάλλον δε θα ταλαιπωρήσει τις νονές της, Σήλια Κριθαριώτη, Μαρία Μενούνος και Μαριγώ Λαιμού, αφού έχει κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα και όπως όλα δείχνουν λατρεύει το νερό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top