Αγόρι ή κορίτσι περιμένει η Λασκαράκη; Μάθε την απάντηση!

Σε περίπου πέντε μήνες καταφτάνει ο πελαργός

Αγόρι ή κορίτσι περιμένει η Λασκαράκη; Μάθε την απάντηση!

Πρώτη φορά γονείς θα γίνουν σε περίπου πέντε μήνες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, που έμαθαν το φύλο του μωρού!

Πριν από λίγες μέρες, οι δύο ηθοποιοί έμαθαν πως θα αποκτήσουν κορούλα και το ανακοίνωσαν στις οικογένειες και τους κοντινούς τ��υς ανθρώπους, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Hello».

Η Βάσω, που επέστρεψε στην Αθήνα μετά από παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ ο Γιάννης είναι εις διπλούν χαρούμενος αφού ουδέποτε είχε κρύψει την επιθυμία του να αποκτήσουν κοριτσάκι.

Στο μεταξύ, οι φήμες για επικείμενο γάμο των δύο ηθοποιών δίνουν και παίρνουν, με κάποια δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα γίνει μέσα στο Καλοκαίρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, πάντως, ο Γιάννης είχε πει: «ζούμε σαν παντρεμένοι γιατί η συμβίωση δεν απέχει πολύ από το γάμο. Σε αυτή τη φάση της ζωής μας, δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Δεν ξέρω αν για γραφειοκρατικούς λόγους θα πρέπει να παντρευτούμε πριν τον ερχομό του παιδιού, αλλά είναι κάτι που θα το συζητήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top