«Σκοτώθηκε» η Heidi Klum με τον σωματοφύλακα αγαπημένο της!

Έκαναν ένα εστιατόριο άνω-κάτω με τις φωνές τους

«Σκοτώθηκε» η Heidi Klum με τον σωματοφύλακα αγαπημένο της!

Μαλλιά κουβάρια έγινε η Heidi Klum με το σωματοφύλακα της!

heidi1.jpg
Η 40χρονη καλλονή που μετά το διαζύγιο της από τον Seal είναι ζευγάρι με τον Martin Kristen, φαίνεται πως είχε έναν άγριο καυγά μαζί του για άγνωστο λόγο.

heidi2.jpg
Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν η Klum και ο Kristen πήγαν σε εστιατόριο να γευματίσουν, παρέα με έναν πολύ καλό φίλο του μοντέλου.

heidi3.jpg
Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν παρόντες στη σκηνή, τα αίματα άρχισαν ν΄ανάβουν πολύ γρήγορα.Η Heidi Klum μες τα νεύρα σηκώθηκε από το τραπέζι και βγήκε έξω από το εστιατόριο, πηγαίνοντας πάνω κάτω προκειμένου να σταματήσει κάποιο ταξί.

heidi4.jpg
Στις εκφράσεις του προσώπου της, είναι ευδιάκριτος ο εκνευρισμός της, ενώ έχουν αλλοιωθεί και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της από τα νεύρα.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε προς το εστιατόριο, αλλά αρνήθηκε να μπει μέσα όπου ήταν ακόμη ο σωματοφύλακας της.

Στεκόταν στην πόρτα και έδειχνε έξω φρενών λένε όσοι την είδαν από κοντά. Έτσι, βγήκε έξω ο Martin Kristen προκειμένου να της μιλήσουν. Αφού αντάλλαξαν δυο λόγια, ο σωματοφύλακας της έφυγε, και τότε μόνο ξαναμπήκε στο εστιατόριο η Heidi Klum, προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της.

Και να φανταστείτε, πως την ίδια μέρα, λίγο νωρίτερα, το ζευγάρι ζούσε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές στιγμές, περπατώντας χεράκι χεράκι στο «Big Apple».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top