«ΒΟΜΒΑ»: τον ίδιο εραστή είχαν Liberace και Michael Jackson!

Τι υποστηρίζει ο Scott Thorson και βάζει «φωτιά» στη showbiz;

«ΒΟΜΒΑ»: τον ίδιο εραστή είχαν Liberace και Michael Jackson!

«Ήμουν εραστής του Michael Jackson επί 7 χρόνια...»! Αυτό ισχυρίζεται ο Scott Thorson, που έγινε γνωστός ως ο εραστής του Liberace και βάζει «φωτιά» στη διεθνή showbiz!

Ο 54χρονος σήμερα σύντροφος του γνωστού gay μουσικού -που έχει επανέλθει στο προσκήνιο λόγω της ταινίας «Behind The Candelbra» με τους Michael Douglas και Matt Damon- αποφάσισε να λύσει την σιωπή του για το κρεβάτι του...

«Ήταν περίπου την εποχή του “Thriller” που γίναμε εραστές με τον Μichael. Η σχέση μας κράτησε 6 - 7 χρόνια», ισχυρίστηκε ο Thorson, προσθέτοντας πως η γνωριμία του με τον «θρύλο της ποπ» έγινε σε κλινική του Palm Springs στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όπου ο Jackson και ο Liberace είχαν βρεθεί για πλαστικές επεμβάσεις.

Και στο παρελθόν, πάντως, ο 54χρονος -ο οποίος σε ηλικία 17 ετών γνώρισε τον 57χρονο τότε Liberace- είχε μιλήσει για την πρώτη του συνεύρεση με τον Michael Jackson, λέγοντας πως έκαναν έρωτα επί μία ώρα στο σπίτι του Danny La Rue, γνωστού για τις drag «μεταμορφώσεις» του.

Το αν οι ισχυρισμοί του ευσταθούν ή επειδή είναι χάλια τα οικονομικά του πάει να βγάλει από την μύγα ξύγκι... μόνο ο ίδιος ο Scott Thorson το γνωρίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top